NHL Three stars of the week – Devan Dubnyk houdt de Wild in de race voor een Wildcard

Minnesota Wild v Calgary Flames
Afgelopen week was de Stadium Series wedstrijd tussen de Minnesota Wild en de Chicago Blackhawks het hoogtepunt op het programma van de NHL.
1: Devan Dubnyk – Minnesota Wild

Het seizoen van de Minnesota Wild kenmerkt zich door grillige resultaten; enige vorm van consistentie is vaak ver te zoeken dit seizoen in Minnesota. Om alsnog een ticket voor de Play-Offs te bemachtigen, is het juist hard nodig dat de Wild een sterke reeks blijven neerzetten, zonder al te veel grilligheden. Dit is exact wat Devan Dubnyk de afgelopen week bracht bij de Minnesota Wild. De Wild wisten vier keer op een rij te winnen en Dubnyk hield zijn ploeg vaak op de been, vooral in de Stadium Series wedstrijd tegen de Chicago Blackhawks speelde Dubnyk goed en was hij goed voor een save-percentage van .969. Als Dubnyk en de Wild zo doorgaan, zit een Wildcard er wellicht nog in!

2: Ryan Callahan – Tampa Bay Lightning
Ryan Callahan van de Tampa Bay Lightning is een geroutineerde speler die weet wanneer hij belangrijk moet zijn voor zijn ploeg.. Callahan en Tampa Bay wisten van de acht te behalen punten ook daadwerkelijk alle acht punten te behalen afgelopen week. Ryan Callahan droeg daar in grote mate aan bij, door twee goals te maken en drie keer een goal voorbereidde voor een ploeggenoot. Callahan en zijn ploeggenoten staan nu tweede in de Atlantic Division en hebben dus een gunstig perspectief met het oog op een play-off ticket.
3: Erik Haula – Minnesota Wild
De 24-jarige Fin Erik Haula is voor zijn doen bezig aan een erg goed seizoen, aangezien de Center van de Minnesota Wild nu al een beter seizoen op het gebied van punten kent dan in zijn eerste twee seizoenen bij de Wild. Haula maakte één goal en noteerde tevens twee assists in de Stadium Series wedstrijd van afgelopen zondag nacht tegen de Chicago Blackhawks. Ondanks dat Haula tegen de Edmonton Oilers en de NY Islanders niet op het scoreboord wist te komen, heeft zijn sterke optreden in de Stadium Series ervoor gezorgd dat hij toch één van de beste spelers was van de afgelopen week.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen