NHL Play-Offs: Sharks overleven in Pittsburgh

Recaps
Het was Boom or Bust voor de Sharks. Met de Stanley Cup in het pand vannacht, zouden de Penguins een einde kunnen maken aan deze series en daarmee aan het NHL seizoen. De Sharks staken er een stokje voor. De bezoekers wisten uit Pittsburgh te ontsnappen met een 2-4 overwinning. Dit was bijna volledig te danken aan keeper Martin Jones, die 44 reddingen maakte!
Brent Burns opende na een minuut al de score voor de gasten. Logan Coutures goal twee minuten later zorgde ervoor dat de Sharks brutaal een 0-2 voorsprong konden nemen. Al snel deed Pittsburgh echter wel wat terug. Evgeni Malkin en Carl Hagelin wisten binnen dertig seconden de score alweer gelijk te trekken; 2-2. Na een kwartier spelen in de eerste periode gaf Melker Karlsson San Jose opnieuw de leiding. Joe Pavelski maakte het af voor de gasten, door in het lege doel te scoren. Game 6 is zondagnacht in San Jose.