NHL Play Of The Day: Myers laat zijn klasse zien

PicsArt_01-02-09.39.25
De Winnipeg Jets hebben het zwaar dit seizoen en staan momenteel onderin de ranglijst. Veel spelers kennen een slecht seizoen op individueel niveau, wat het teambeeld geen goed doet. Vannacht gingen deze Jets op bezoek in de befaamde Joe Louis Arena. Daar wachtten de Detroit Red Wings.
Met iets meer dan drieëneenhalve minuut te gaan, met de Jets op een 0-1 voorsprong, speelde Mark Scheifele (inmiddels zes wedstrijden met minstens een punt) over naar Tyler Myers, die stond te wachten bij de sideboards aan de rechterzijde. Myers schaatst de open ruimte binnen in het midden van de offensieve zone en komt daar Henrik Zetterberg tegen. Echter, in plaats van de puck zo snel mogelijk over te spelen om te voorkomen dat een vedette als Zetterberg de puck afneemt en een break-away veroorzaakt, gooit Myers zijn truckendoos open en laat Zetterberg in volle verbazing achter. Vervolgens vuurt Myers meteen af op Red Wings-keeper Petr Mrazek, die niet optijd kan reageren, waardoor de Jets op 0-2 komen en Myers nu acht doelpunten heeft dit seizoen.

Helaas kende deze wedstrijd ook een dieptepunt voor Myers, want de winnende goal van Detroit was het gevolg van een slechte pass van Myers, die Tatar inspeelde achter het Jets-doel, waardoor Justin Abdelkader kon worden ingespeeld en de 3-2 kon scoren. Hierdoor won Detroit met 3-2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen