NHL expansieproces nadert einde

Calgary Flames v Ottawa Senators
Het expansieproces in de NHL lijkt op korte termijn ten einde te komen. Het executive commitee van de NHL belegt een speciale vergadering tussen nu en het einde van de maand januari in New York. Volgens TSN-analist Darren Dreger zal uitbreiding van de NHL het hoofdonderwerp zijn. Veel details over de vergadering worden niet gegeven.
Het is niet waarschijnlijk dat er op deze vergadering meteen een besluit genomen gaat worden, maar het zal wel bepalend zijn welke richting het proces op zal gaan. Twee steden hebben deze zomer aangegeven wel oren te hebben naar een NHL franchise, Quebec City en Las Vegas. Beide steden hebben tot dusver alle benodigde stappen doorlopen en lijken klaar voor de NHL.
Zolang er nog geen besluit is genomen, blijft het speculeren wat er zal gebeuren. Onze vraag aan jullie: wat hopen jullie dat er besloten gaat worden? Laat het weten in de reacties, wij zijn benieuwd!
Foto: Getty Images

  1. Ik hoop dat de twee conferences over 16 team each verdeeld worden. Dus de beiden steden die interesse hebben toelaten. zou je evt Columbus of Detroit naar de Western con. overhevelen. zijn er in beide conf. 16 teams. Leuke theorie maar of het ook in de praktijk zo werkt…….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen