Wicked Wood SportAmerika Football Pool 2022/2023: Meld je aan en win!

Sport Amerika daagt je uit! Gedurende het seizoen voorspellen we de winnaars van álle NFL-wedstrijden. Dit jaar maken we wederom gebruik van de CBS Sports Football Pool. Je kiest per wedstrijd welk team wint en voor elke goede pick krijg je één punt. We zullen wekelijks verslag doen van de tussenstand en interessante ontwikkelingen op SportAmerika.nl. Dit jaar wordt de SportAmerika Football Pool wederom gesponsord door Wicked Wood Games. In dit bericht lees je ook meer over de prijzen.

AANMELDEN

Klik hier om je aan te melden voor de Sport Amerika Football Pool. Je moet hiervoor wel een account aanmaken bij CBS Sports. Zorg ervoor dat je username je echte naam is, zodat we precies weten wie de winnaar is. Het kan zijn dat gevraagd wordt om een staat en zip code. Vul dan voor staat ‘None’ in en voor zip code ‘00000’. Indien je graag de staat en zip code van je favoriete team wil gebruiken, klik dan hier om de bijbehorende zip code te vinden. In de toekomst kun je de pool gemakkelijk vinden, aangezien we onze eigen URL hebben: https://sportamerika.football.cbssports.com.

Mocht de bovenstaande link niet werken of ervaar je andere problemen bij het aanmelden, laat het ons dan weten in de comments.

Er is een bekend probleem met het inloggen. Je krijgt dan een melding als “You are logged in with userid X, which does not have access to this league. If you think this is wrong, please contact the league commissioner and ask for an invite”. De oplossing is als volgt: verander je wachtwoord, zorg dat je ingelogd blijft en klik dan op de eerste link onder het kopje ‘AANMELDEN’ naar onze pool.

HET SPEL

De spelregels van de Sport Amerika Football Pool zijn eenvoudig. Je kiest de winnaars van wedstrijden en ontvangt een punt per goede keuze. Tot vijf (!) minuten voor de wedstrijd kun je een keuze nog wijzigen. Mocht je onverhoopt zijn vergeten een week in te vullen, dan krijg je het laagste aantal behaalde punten van die week minus 1. Daardoor is je seizoen niet direct verloren na één vergeten week. De tie-breaker is het totale aantal punten in de Monday Night Football game.

Als we aan het eind van het seizoen deelnemers hebben die gelijk eindigen op de bovenste drie plekken maakt het aantal weekoverwinningen het verschil. Daarna het aantal keren dat iemand de totale score van MNF correct had en tenslotte wie gedurende het seizoen het dichtst bij de wekelijkse MNF score zat. Als dan nog steeds alles gelijk is, maken we gebruik van software die willekeurig kiest.

DE PRIJZEN

Voor de winnaar van de Wicked Wood SportAmerika Football Pool ligt er een Custom Cornhole Set klaar van je favoriete NFL-team, mede mogelijk gemaakt door Wicked Wood Games. De nummer twee krijgt een Tailgate Package en de nummer drie een Starter Kit.

Customized Cornhole Set
– Twee cornhole boards van je favoriete team
– 2×4 cornhole zakjes

Tailgate Package
– Twee cornhole boards
– 2×4 cornhole zakjes

Starter Kit
– Cornhole board
– 2×4 cornhole zakjes


Lees hier alle artikelen over de Wicked Wood SportAmerika Football Pool 2022/2023!

Coverfoto: Bo Schalbroeck/BoGraphix

Luuk Dokter
Luuk Dokter
Studeerde in Upstate New York, dus: "Go Bills!".

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen