Wicked Wood SportAmerika Football Pool 2021/2022: Week 4

Na week 4 is er een nieuwe koploper in de Wicked Wood SportAmerika Football Pool. Vorige week waren er nog vijf koplopers, maar inmiddels staat Ivo Kuijpers alleen bovenaan. Over het algemeen was het een goede week in de Football Pool. Het overgrote deel van de deelnemers voorspelde 10 of meer duels correct. De weekwinnaar was FGR. Zij hadden — net als twee anderen — 13 duels goed en zaten met 45 het dichtst bij de MNF-totaalscore van 42. Tenslotte nog een eervolle vermelding voor iedereen die de MNF-totaalscore goed had: Luuk Nieuwenhuis, Edwin Snoek, Thom Akkerman, Jason Blaauw en Patrick Norden.

Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 na week 4
Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 na week 4

In week 4 waren de deelnemers aan de Football Pool het over weinig wedstrijden oneens. De meesten voorspelden overwinning voor Cincinnati, Dallas, Buffalo, Kansas City, Baltimore, Green Bay, Tampa Bay en de Los Angeles Chargers. Ook ging men een paar keer collectief in de fout bij nederlagen van de Saints, Titans, 49ers en Rams. Er waren twee duels waarbij de meningen wel verdeeld waren. De laaggeklasseerde Detroit Lions namen het op tegen de worstelende Chicago Bears, maar laatstgenoemden trokken aan het langste eind. Ook het bezoek van de Colts aan de Dolphins was lastig te voorspellen. Uiteindelijk werd dat de eerste overwinning voor Carson Wentz als Colt.

In week 5 staan er een aantal duels op het programma waarbij de winnaar op het eerste oog logisch lijkt; neem bijvoorbeeld de Vikings, Bucs, Cowboys en Ravens. Zoals altijd staan er echter ook genoeg krakers op de rol. De Saints en het Football Team liggen gezien de eerste vier weken vrij dichtbij elkaar. Jameis Winston en Taylor Heinicke gaan in dit duel de doorslag geven. De grootste kraker is misschien wel hét duel van dit reguliere seizoen. De AFC juggernaut — de Kansas City Chiefs — krijgen hun voornaamste uitdager — de Buffalo Bills — op bezoek. De Chiefs defense kan weinig stoppen en tegen Patrick Mahomes is vrij weinig kruid gewassen; wederom een spannende week.

Heel veel succes in de vijfde week van de Wicked Wood SportAmerika Football Pool!

Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 van week 4
Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 van week 4

Lees hier alle artikelen over de Football Pool!

Coverfoto: Kevin R. Wexler/USA Today Sports

Luuk Dokter
Luuk Dokter
Studeerde in Upstate New York, dus: "Go Bills!".

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen