Wicked Wood SportAmerika Football Pool 2021/2022: Week 13

Na week 13 hebben we wederom een kleine verschuiving in de top 3 van de Wicked Wood SportAmerika Football Pool. Vorige week deelde Berkelaar zijn koppositie nog met Groenendaal, maar deze week gaat hij alleen aan kop. Niettemin blijf het onverminderd spannend in de top van de Pool. De weekwinnaars waren Dany Vrijsen en Frederik Schols. Beiden voorspelden 12 duels correct en verwachtten een MNF-totaalscore van 42. Niemand voorspelde die score correct.

Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 na week 13
Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 na week 13

In week 13 werden 14 duels gespeeld en het grootste deel van het deelnemersveld voorspelde tenminste negen duels correct. Overwinningen van de Arizona Cardinals en de Indianapolis Colts werden unaniem goed voorspeld, geen enkele keer gingen de deelnemers collectief in de fout. Er waren echter wel vijf teams waarin men veel vertrouwen had, maar die dit niet konden belonen. De Bengals, Vikings, Raiders, Ravens en 49ers gingen — tegen de verwachting van de meesten in — onderuit en bleken daarmee van groot belang in de uitkomst van het weekklassement. Het vertrouwen in Miami, Philadelphia en Kansas City werd echter wel uitbetaald. De Dolphins hebben een win streak van vijf, de Eagles zijn wisselvallig, maar tegen de Jets maakt dat niet uit en de Chiefs zijn defensief in topvorm.

VOORUITBLIK WEEK 14

In week 14 zijn er wederom vier teams met een bye. Het is de laatste week met een bye, dus vanaf week 15 zijn er wekelijks weer 16 duels te voorspellen. Vannacht trapt de veertiende speelronde af met de Steelers en Vikings. Twee teams die ieder om eigen redenen een bijzonder seizoen hebben; geen eenvoudige voorspelling. Buiten dit duel staan er nog drie krakers op het programma. De Browns en Ravens vechten hun divisievete onderling uit en de 49ers en Bengals vechten voor de play-offs. Tenslotte is er de ontmoeting tussen de Bills en de Bucs. Buffalo moet tegen Tampa Bay met een stevig antwoord komen, willen ze de Patriots nog kunnen bedreigen.

Heel veel succes in de veertiende week van de Wicked Wood SportAmerika Football Pool!

Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 van week 13
Wicked Wood SportAmerika Football Pool top 10 van week 13

Lees hier alle artikelen over de Football Pool!

Coverfoto: Jonathan Newton/The Washington Post

Luuk Dokter
Luuk Dokter
Adjunct-hoofdredacteur en NFL-eindredacteur. Bij SportAmerika sinds 2017. Go Bills!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen