SportAmerika Football Pool 2020-2021

In de nacht van donderdag op vrijdag gaat het NFL-seizoen van start. Naast de artikelen, podcasts en Fantasy Football leagues hebben we daarom ook de SportAmerika Football Pool! Net als vorig jaar maken we daarvoor gebruik van CBS Sports. Je hoeft alleen maar te zorgen dat je ingeschreven bent en de winnaars van wedstrijden kiest. De grote vraag voor dit seizoen is: kan Robin van Grieken zijn titel succesvol verdedigen?


Klik hier om je aan te melden voor de Sport Amerika Football Pool. Je moet hiervoor wel een account aanmaken bij CBS Sports. Zorg ervoor dat je username je echte naam is, zodat we precies weten wie de winnaar is. Het kan zijn dat gevraagd wordt om een staat en zip code. Vul dan voor staat ‘None’ in en voor zip code ‘00000’. Indien je graag de staat en zip code van je favoriete team wil gebruiken, klik dan hier om de bijbehorende zip code te vinden. Deelnemers van vorig seizoen hebben een mail gekregen en/of kunnen hier inloggen: https://sportamerika.football.cbssports.com


De spelregels van de Sport Amerika Football Pool zijn duidelijk. Je kiest de winnaars van wedstrijden en ontvangt een punt per goede keuze. Tot vijf (!) minuten voor de wedstrijd kun je een keuze nog wijzigen. Mocht je onverhoopt zijn vergeten een week in te vullen, dan krijg je het laagste aantal behaalde punten van die week minus 1. Daardoor is je seizoen niet direct verloren na één vergeten week. De tie-breaker is het totale aantal punten in de Monday Night Football game.
Mocht de link niet werken of ervaar je andere problemen bij het aanmelden, laat het ons dan weten in de comments.
We zullen wekelijks verslag doen van de tussenstand en interessante ontwikkelingen op SportAmerika.nl. Good luck and may the odds be ever in your favor!


Lees hier alle artikelen over de SportAmerika Football Pool van dit seizoen.

Cover foto: Eric Christian Smith/AP

Luuk Dokter
Luuk Dokter
Studeerde in Upstate New York, dus: "Go Bills!".

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen