SportAmerika Football Pool 2018/2019 Week 1

FOOTBALL POOL 2018/2019 WEEK 1

Football is back! Nog één nacht slapen en een hele dag voorpret en dan begint het NFL-seizoen echt. Als vanouds niet met de minste wedstrijd want titelverdediger Philadelphia Eagles ontvangt in Philly schaduwfavoriet Atlanta Falcons.
Naast de kraker tussen de Chiefs en de Patriots kijken we ook uit naar de terugkeer van Jon Gruden tegen het sterrenteam van de LA Rams, de klassieker tussen de Packers en de Bears en alle andere teams die voor het eerst echt in actie gaan komen dit weekend. Bij de eerste week van het nieuwe NFL-jaar hoort natuurlijk ook de SportAmerika Football Pool week 1. Let op! Vergeet ook niet de eerder gepubliceerde seizoensvoorspellingen in te vullen via deze link.
DEADLINE Donderdag 6 September 23.59. Vanaf dat moment kan je de lijst nog invullen, maar zullen de reeds gespeelde wedstrijden bij invullen niet meer meegenomen worden.

Check de uitleg in ons (ongewijzigde) rule book: FOOTBALL POOL RULE BOOK

2 REACTIES

  1. Hey Wouter,
    Top dat de Football Pool er weer is. Zitten weer paar mooie vragen tussen. Mag ik je er wel op wijzen dat het Adrian Peterson is, niet Adrien. Put some respek on that name, bro!
    Succes allen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen