Recordcontract voor Von Miller bij Broncos

Von Miller
De Denver Broncos en Von Miller hebben vlak voor de deadline een akkoord bereikt over een langdurige verbintenis voor de verdediger. De MVP van de afgelopen Super Bowl tekent een contract voor zes jaar met een waarde van meer dan 114 miljoen euro. Van dit bedrag is 70 miljoen dollar gegarandeerd, waardoor het contract van Miller de grootste voor een verdediger in de geschiedenis van de NFL is.
De onderhandelingen tussen Miller en de Broncos raakten afgelopen week in een stroomversnelling. De verdediger kreeg door Denver na het afgelopen seizoen de franchise tag, waardoor de club en de speler tot vandaag de tijd hadden om een nieuw contract overeen te komen. Lange tijd leken beide partijen hier niet in te slagen, maar vandaag kwam toch het verlossende woord.


De overeenkomst van Miller is bijzonder, omdat hij na Andrew Luck de bestbetaalde speler in de NFL is als het gaat om het gegarandeerde bedrag. De quarterback van de Colts tekende eerder dit jaar een nieuwe verbintenis voor 140 miljoen, waarvan 80 miljoen gegarandeerd. Door de nieuwe overeenkomst ligt Miller tot na het seizoen 2021 vast bij de huidige Super Bowl kampioen.
Foto: Getty Images

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen