Brady accepteert schorsing en eindigt Deflategate

Tom Brady
Er is na anderhalf jaar eindelijk een einde gekomen aan Deflategate. Tom Brady heeft besloten af te zien van een gang naar de Amerikaanse Supreme Court en zijn schorsing van vier wedstrijden geaccepteerd. De quarterback van de New England Patriots maakte op zijn Facebook-pagina bekend te stoppen met zijn juridische strijd.
Brady fb
Het laatste beroep van Brady werd woensdag afgewezen in een uitspraak die uit slechts een zin bestond. Door de afwijzing van het verzoek om een nieuwe behandeling van de zaak restte de quarterback alleen nog een gang naar de Amerikaanse Hoge Raad. Na overleg met de club heeft Brady besloten hiervan af te zien en zich te richten op het komende seizoen.
Garoppolo
Door de schorsing van Brady zullen de Patriots Jimmy Garoppolo opstellen voor de eerste vier wedstrijden. Rookie Jacoby Brissett zal voorlopig optreden als zijn back-up. Brady zal zijn debuut dit seizoen op 9 oktober mogen maken in de wedstrijd tegen de Browns.
Foto: Getty Images

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch
  1. Dan kunnen de Patriots zich nu ook op het seizoen gaan concentreren. Eerste 4 wedstrijden met Garoppolo is een stap terug maar ook geen ramp, toch? De overige 12 wedstrijden zal Brady er gewoon weer staan en dat moet genoeg zijn voor New England om de playoffs te halen.

  2. Benieuwd wat Garoppolo laat zien in de eerste wedstrijd tegenover Peterson en Mathieu. Vorig jaar was het een tijdje ook zo dat Garoppolo zou beginnen. Ik heb geen idee wat hij nou echt kan, preseasongames zeggen te weinig. Misschien een 1 – 3 start voor de Patriots. En daarna een zeer gemotiveerde Brady.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen