NFL Update: Raiders maken Carr best betaalde quarterback


Derek Carr heeft zijn toekomst verbonden aan de Oakland Raiders door het signeren van een megadeal. De franchise quarterback tekende vandaag een contractverlenging voor vijf seizoenen voor een bedrag van 25 miljoen dollar per jaar. Daarmee wordt hij de best betaalde quarterback ooit in de NFL. Als hij zijn contract uitdient dan kan Carr in totaal 125 miljoen dollar op zijn rekening bijschrijven, waarvan 40 miljoen dollar gegarandeerd is.
Best betaalde quarterback
Carr is de eerste quarterback die 25 miljoen dollar per jaar gaat ontvangen voor zijn diensten. Daarmee passeert hij onder andere Andrew Luck, Carson Palmer en Drew Brees die vorig jaar alle drie een megacontract tekenden voor iets meer dan 24 miljoen per jaar. De aanvalsleider lijkt zijn contract vooral verdiend te hebben in zijn laatste seizoen, waarin hij veel indruk maakte. De liefde tussen de Raiders en Carr komt van twee kanten. De 26-jarige quarterback sprak, na de bekendmaking van het nieuws, op twitter de intentie uit om zijn volledige NFL-carrière voor de Raiders uit te komen.


Jets vullen Wide receiver-vacature in met Wilson, Harris tekent bij rivaal
De New York Jets hebben de eerste ervaren aanwinst voor het uitgedunde wide receiver-corps binnengehaald in de persoon van Marquess Wilson. Na het vertrek van Brandon Marshall (New York Giants) en Eric Decker (Tennessee Titans) was er dringend behoefte aan een wideout bij de ploeg van Todd Bowles. Wilson komt over van de Bears mag zich op 24-jarige leeftijd meteen de meest ervaren receiver van de Jets noemen. Hij debuteerde in 2013 voor de Chicago Bears, waar hij in vier seizoenen slechts 777 yards bij elkaar sprokkelde. Vorig jaar stokte bovendien zijn ontwikkeling door een voetbreuk. In New York krijgt hij de kans om zijn loopbaan een nieuwe impuls te geven.
De Jets namen eerder deze maand afscheid van David Harris, die zijn carrière gaat vervolgen bij divisierivaal New England Patriots. Na tien seizoenen in New York kwamen de Jets en Harris geen nieuw contract overeen. Reden genoeg voor Bill Belichick om de betrouwbare linebacker (hij miste slechts één van zijn laatste 138 duels) voor twee seizoenen vast te leggen. Harris gaat bij de Patriots strijden om een plekje naast Pro Bowler Dont’a Hightower.


Foto: Archief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen