NFL 4-on-4: wij willen spelen


3. Afgelopen week zijn de beruchte player ratings van Madden 21 vrijgegeven. We hadden het vorige week al over de quarterbacks, maar er valt nog wel meer over de ratings te zeggen. Zo telt de “99-club” vijf spelers: Patrick Mahomes, Aaron Donald, Stephon Gilmore, Christian McCaffrey en Michael Thomas. Is er volgens jullie een speler die niet in dat rijtje thuishoort? Of is er een andere speler die wel een 99-rating had verdiend?


Chris van Dijk

“Ik ben geen Madden speler, dus ik vind het altijd lastig om dit soort dingen goed in te schatten. Stephon Gilmore behoort voor mij echter niet tot de beste vijf spelers van de NFL. Hij had uiteraard en goed seizoen en hij is belangrijk voor de Pats defense. Die zakte in het tweede deel van het seizoen echter ook al wat weg. Dus een (iets) lagere rating lag misschien voor de hand. Wie er wel bij had gekund, is George Kittle. De 49ers waren dichtbij het winnen van het kampioenschap en hadden daar wel wat waardering voor verdiend.”

Luuk Dokter

“Michael Thomas is absoluut niet de beste wide receiver. DeAndre Hopkins en Julio Jones zijn beter. Daarnaast is Stephon Gilmore een twijfelgeval. Hij is de beste, maar zijn tweede seizoenshelft was ondermaats. Overigens zijn de cornerback ratings wederom een voorbeeld van Buffalo als Snubcity: Tre’davious White kreeg als beste cornerback na Gilmore een rating van 89.”

Ton de Vries

“Om te beginnen moet mij van het hart dat ik het echt mooi vind dat Christian McCaffrey een 99-rating heeft gekregen. Een bewijs dat je als running back kunt ontwikkelen tot een cruciale speler in de NFL. In de toekomst gaan we veel vaker type spelers zoals Run CMC zien. RBs die alle downs gevaarlijk zijn, als RB of als WR. Ik heb verder eigenlijk weinig op dit lijstje aan te merken. Persoonlijk blijf ik fan van Julio Jones. Als ik dan iemand toe zou moeten voegen aan de 99-club, zou ik hem kiezen.”

Toon Aerts

“De rating voor Michael Thomas lijkt mij overdreven. Hij is in mijn ogen niet de beste wide receiver in de NFL. Dat is DeAndre Hopkins. Hopkins had eerder toegang tot de 99-club verdiend dan Thomas. Voorts kan ik me wel vinden in het lijstje.”

Toon Aerts
Houdt de Belgische NFL-eer hoog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen