NFL 4-on-4: Tua Time in Miami

De Steelers zijn het enige team dat nog ongeslagen is. Hoe ver gaan ze komen dit seizoen?


Luuk Dokter

“Ik moet nog maar zien hoe ze het doen als ze echte tegenstand krijgen. Grapje, natuurlijk. De Steelers snoerden iedereen de mond tegen zowel de Browns als de Titans. Een uitmuntende defense en een bovengemiddelde offense brengen ze diep in de play-offs. Big Ben zag er tegen de Tennessee Titans ietwat onzeker uit. Dat zal eruit moeten om te spelen om de Vince Lombardi trophy.”

Chris van Dijk

“De Steelers zijn de ploeg die mij het meest hebben verrast tot nu toe. Dat de defensie goed zou zijn, wisten we wel, maar dat de aanval dit niveau heeft, zag ik niet aankomen. Wat kunnen we de rest van het seizoen echter van ze verwachten? Ze worden tweede in de divisie achter de Ravens en winnen hun eerste ronde duel. Verder? Ik heb er nog steeds een hard hoofd in. Ik denk dat de Ravens en Chiefs nog wel een maatje te groot blijven.

Ton de Vries

“De divisie wordt cruciaal. Ze doen het natuurlijk fantastisch, maar één kleine inzinking en ze staan zomaar ineens derde in hun divisie. Als het ze lukt om de divisie in de wacht te slepen, zie ik ze de AFC Championship game wel halen tegen de Chiefs. Gaan ze via de wild card de play-offs in, dan heb ik minder vertrouwen. Kortom, ze zullen de komende weken op een hoog niveau moeten blijven presteren.”

Toon Aerts

“Ze zullen het iedereen lastig maken; zoveel is duidelijk. De defense is fantastisch. Ze kunnen wellicht zelfs de beste teams in de AFC het vuur aan de schenen leggen. Wie weet kunnen ze die teams zelfs verslaan. Volgende week zullen we het meteen zien in de AFC North-clash met de Ravens. In ieder geval denk ik dat geen enkel team in de AFC zal staan te springen om het tegen de Steelers op te nemen in de play-offs.”

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen