NFL 4-on-4: Tua Time in Miami

Het is Tua Time in Miami. Wat kunnen we de rest van het seizoen verwachten van de quarterback van de Dolphins?


Luuk Dokter

“In de korte tijd dat ik hem heb zien spelen, raakte ik onder de indruk. Hij is accuraat en beweegt ook zeer goed buiten de pocket. Zijn speeltijd viel min of meer in garbage time, dus ik verwacht wel een terugval. Met Fitzpatrick under center hebben de Dolphins meer kans op korte termijn overwinningen. Door Tua de tijd te geven, verzekeren zij zich van een positieve lange termijn. Ik verwacht geen rookie-seizoen van het niveau Burrow of Herbert.”

Chris van Dijk

“Wat hij heeft laten zien, zag er goed uit, maar we zien aan andere jonge quarterbacks dat men tijd nodig heeft om aan de NFL te wennen. Dat zal bij Tua ook zo zijn. Ik ben wel benieuwd hoe de rest van de Dolphins blijven spelen. Gaat dit ten koste van hun motivatie? De ploeg stond maar anderhalve wedstrijd achter de Bills op de tweede plaats in de AFC East en had nog volop kans op de play-offs. De switch naar Tua Time is toch wel het signaal dat dit seizoen minder belangrijk is en dat het gaat om de toekomst. Ik ben benieuwd of de spelers alles kunnen blijven geven.”

Ton de Vries

“Ik denk dat we niet al te hoge verwachtingen moeten hebben. De Dolphins doen het vrij aardig op dit moment, maar de play-offs zijn nog te hoog gegrepen. Het lijkt me wel een ideale situatie voor Tua om zonder al te veel druk te wennen aan het niveau in de NFL. Ik verwacht degelijke prestaties en hoop dat hij blessurevrij het seizoen doorkomt. Dan gaat hij volgend jaar vlammen!”

Toon Aerts

“Ik blijf de timing vreemd vinden, gezien de recente prestaties van Fitzpatrick. Ik vind het ook erg jammer hoe Fitz nu door de achterdeur verdwijnt bij de Dolphins. Het zou natuurlijk erg leuk zijn als Tua meteen al het goede wat over hem gezegd is, laat zien op het veld en van de Dolphins een serieuze challenger maakt in de AFC East. Hij krijgt in zijn eerste twee games alvast meteen twee serieuze tests voorgeschoteld. Hij mag het namelijk opnemen tegen de Rams en de Cardinals. Laat ons hopen dat het niet meteen als een kaartenhuis instort!”

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen