NFL 4-on-4: Tua Time in Miami

Antonio Brown gaat naar de Bucs, terwijl Dez Bryant heeft getekend bij de Ravens als speler van de practice squad. Wie gaat een grotere invloed hebben op dit seizoen?


Luuk Dokter

“Dat is een erg lastige vraag. AB heeft al een streepje voor aangezien hij aansluit bij het roster van de Bucs. Bryant voegt zich bij de practice squad van de Ravens. Het is echter onmogelijk om het gedrag van Brown buiten beschouwing te laten. Dat is ook hetgeen Arians waarschijnlijk het meest zorgen baart. Bryant, daarentegen, lijkt gebrand op een comeback. Op social media verklaarde hij geëmotioneerd te zijn door deze nieuwe kans. Indien AB zijn gedrag binnen de perken houdt, heeft hij de grotere invloed. Indien de gretigheid van Bryant hem naar zijn oude niveau kan stuwen, is het Dez.”

Chris van Dijk

“Het is nog even afwachten wat de precieze rol van Dez gaat worden, maar je haalt een speler van dat formaat niet alleen voor de training. Het doel moet zijn om hem ook op het veld te krijgen voor wedstrijden. Dan denk ik dat de Ravens hem harder nodig hebben dan de Bucs AB. De aanval van de Ravens flitst nog niet zoals die dat vorig jaar deed, dus Bryant kan wel eens een welkome versterking blijken.”

Ton de Vries

“Vooropgesteld, ik vind het een domme move van de Bucs om AB binnen te halen. Het gaat ze voor de wind en ze hebben wapens genoeg. Waarom zou je dan zo’n stoorzender binnen halen? Bij de Ravens kunnen ze misschien nog wel wat extra’s gebruiken en wat dat betreft lijkt mij Deze Bryant beter op zijn plek.”

Toon Aerts

“De kans is reëel dat het Antonio Brown wordt. Alleen moeten we dan maar hopen – of niet? – dat het om sportieve redenen is. Ik denk nu niet dat Brown meteen de top receiver in Tampa Bay wordt, maar hij heeft in ieder geval een goede relatie met Tom Brady en is wel nòg een extra wapen in een steeds beter draaiende offense. Als zijn hoofd recht op zijn schouders blijft, is Brown nog steeds in potentie een top-receiver in de NFL.”

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen