NFL 4-on-4: de Super Bowl editie

4. Tot slot, de vraag die we verplicht zijn te stellen: Wie wint Super Bowl LV en waarom?

Laurens Van Heuverswijn: “De Chiefs. Dit team lijkt gewoon zo moeilijk te stoppen. De tegenstander moet bij wijze van spreken 45 punten scoren om een káns te maken. Reken daar het verhoogde niveau van de defense bij, en de Chiefs staan duidelijk voor.”

Ton de Vries: “Aansluitend op de vorige vraag: de Tampa Bay Buccaneers. Ik maak me zorgen om de offensive line van de Chiefs. En tuurlijk, Mahomes weet altijd wel een oplossing te vinden, maar hij gaat echt serieus onder druk komen te staan. Ik voorspel dat de Bucs defense ze de Super Bowl gaat opleveren in eigen stadion.”

Chris Van Dijk: “De Chiefs zijn een maatje te groot voor de Bucs. Dat hebben we in het reguliere seizoen al gezien. En toen leek Kansas nog met de handrem op te spelen. Dit keer geeft de ploeg wel vol gas en na drie kwarten is het duel gespeeld en wordt Mahomes de eerste back-to-back Super Bowl MVP sinds 1980.”

Jurian Ubachs: “De oorlog wordt beslist in de trenches en juist daar zijn de Bucs sterk. Met name de D-line lijkt op voorhand sterk tegenover de O-line van de Chiefs, die ook LT Eric Fisher moet missen. Ondanks dat maakt ‘Magic Mahomes’ er een spannende pot van, maar het zal net niet genoeg zijn.”

Toon Aerts
Toon Aerts
Houdt de Belgische NFL-eer hoog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen