NFL 4-on-4: de Super Bowl editie

2. Patrick Mahomes staat dan weer op 25-jarige leeftijd al in zijn tweede Super Bowl. Alles wat de jongeman aanraakt, lijkt wel in goud te veranderen. Plak er eens een cijfer op: hoe vaak zien we Mahomes nog de Lombardi Trophy in de lucht steken?

Ton de Vries: “Het leven van een NFL speler is moeilijk te voorspellen. Wel is het zo dat de structuur bij de Chiefs uitstekend op orde is. Voor de komende jaren lijken ze mee te gaan doen om de prijzen. Ik schat in dat de Chiefs de komende 3-4 jaar een goede kans maken om in de Super Bowl te komen. Laat ze er daar nog twee van winnen en Mahomes komt op drie overwinningen uit.”

Laurens Van Heuverswijn: “2 keer. We zijn door Brady vergeten hoe lastig het is de Super Bowl te halen en te winnen. Als Mahomes nog twee of drie keer de SB haalt, heeft hij al een dikke Hall Of Fame-carrière achter de rug. Bovendien heeft hij nu een generatie playmakers bij zich: die blijven niet allemaal bij hem.”

Chris Van Dijk: “Mahomes is de meest talentvolle quarterback die ook nog eens in de juiste situatie zit. Hoewel zijn contract enorm is, is het toch redelijk gunstig voor het team. Zeker de komende jaren kunnen de Chiefs genoeg wapens om hem heen zetten. Ik denk dat hij daarom zeven Super Bowls gaat winnen. De komende vijf jaar komt hij uit op in totaal vier titels, waarna hij een paar jaar droogstaat, maar aan het einde van zijn loopbaan pakt hij er nog drie bij en komt hij uit op zeven.”

Jurian Ubachs: “Mahomes heeft alles wat je nodig hebt: meer talent dan wie dan ook, goede wapens én een voldoende verdediging, zodat je niet elke wedstrijd minstens 40 punten moet maken (ik kijk naar jullie, Seattle). Maar ook bij de Chiefs moeten ooit ook andere sterren betaald worden en dat is lastig(er) als je quarterback zo veel verdient. Toch gaat hij er vijf winnen voordat baby-goat eenmaal zijn plek inneemt in de Hall of Fame, naast de echte goat.”

Toon Aerts
Toon Aerts
Houdt de Belgische NFL-eer hoog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen