NFL 4-on-4: de Super Bowl editie

1. Is dit nu werkelijk het laatste kunststukje van Tom Brady of blijft hij ook de komende jaren meedoen om de knikkers?

Jurian Ubachs: “‘…hoewel de dood jarenlang had gezocht naar de jongste broer, had hij hem nooit gevonden. Pas toen de derde broer stokoud was, deed hij de Onzichtbaarheidsmantel uit en gaf hem aan zijn zoon. Hij nam afscheid van het leven en begroette de dood als een oude vriend.’ Tom Brady is de derde broer uit Relieken van de Dood en hij stopt pas als hij daar zelf zin in heeft.”

Ton de Vries: “Daar zijn we nog lang niet van af. Deze man ziet er fitter uit dan ooit en gaat gewoon nog een paar jaartjes door. Afbouwen zit er ook niet in voor hem, dus of hij speelt voor een contender of hij stopt er mee na volgend seizoen.”

Chris Van Dijk: “Het is lastig om te voorspellen omdat je niet weet hoe de teams er volgend seizoen uit gaan zien. Maar als ik mijn geld in moet zetten, dan zeg ik dat dit het laatste optreden in de Super Bowl voor Brady gaat worden. Hij zal nog wel een of twee jaar doorgaan, maar je ziet hem al wel fouten maken die hij een paar jaar geleden niet maakte. Er moet toch een ploeg op gaan staan in de NFC die drie intercepties van hem kan vangen en dan wel gewoon een wedstrijd kan winnen?”

Laurens Van Heuverswijn: “Dit wordt niet het laatste kunststukje van Brady. Hij gaf deze week aan dat hij nog voorbij 45 jaar wil spelen als zijn lichaam het toelaat. Hij zal beslissen wanneer hij stopt, en dat zal niet halverwege een contract zijn bij een team dat SuperBowl-kwaliteiten heeft.”

Toon Aerts
Toon Aerts
Houdt de Belgische NFL-eer hoog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen