NFL 4-on-4: de Super Bowl editie

3. Nu jullie de glazen bol toch voor jullie hebben staan. Welke verrassende speler zal een heldenrol spelen voor zijn team komende zondag?

Chris Van Dijk: “L’Jarius Sneed. De rookie is net op tijd hersteld van zijn blessure. De cornerback zit de hele wedstrijd bovenop zijn receivers. Aan het einde van het derde kwart onderschept hij een pass van Tom Brady voor een pick-six, die het gat onoverbrugbaar maakt voor de Bucs.”

Jurian Ubachs: “Ryan Succop. Uiteraard! Los van de extra punten en field goals onderweg: op wie komt het aan als de Buccaneers met nog een minuut op de klok een drive voor een game-winning field goal kunnen maken? Juist: Succop. Brady brengt ze in range, Succop kickt de overwinning binnen. Ik heb het gevoel dat ik deze film al wel eens gezien heb…”

Ton de Vries: “Vita Vea. Terug na een blessure waarvan niemand dacht dat hij nog zou herstellen dit seizoen. De Chiefs offensive line heeft de nodige problemen, daar gaat Todd Bowles handig gebruik van maken. Met Vea als grote held. Hij forceert een fumble die de Bucs de overwinning op gaat leveren.”

Laurens Van Heuverswijn: “Tyrann Mathieu. De DB van de Chiefs zorgt voor kopzorgen bij Brady, die een schaakspel speelt en zal merken dat Mathieu ook weet hoe de stukken moeten staan. De secondary van de Chiefs zal sowieso beter spelen dan de meesten verwachten.”

Toon Aerts
Toon Aerts
Houdt de Belgische NFL-eer hoog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen