NFL 3-on-3: Thanksgiving weekend

3. WELK TEAM IS VOLGENS JULLIE DE GROOTSTE UNDERPERFORMER?

Toon Aerts: LA Chargers.
Na hun uitstekende seizoen vorig jaar had ik verwacht (en gehoopt) dat ze de goeie lijn gewoon zouden door trekken, zeker omdat ze niet echt een sleutelspeler waren verloren in het tussenseizoen. Maar Philip Rivers lijkt in niets meer op de speler die hij vorig jaar was. Hij maakt ontzettend veel fouten en probeert de zaken al te vaak te forceren. Zijn tijd in LA zou er wel eens kunnen op zitten (hij is Free Agent in 2020). De situatie rondom Melvin Gordon was natuurlijk een drama en zelfs nu veel spelers terug zijn presteert de ploeg nauwelijks. Van Superbowl-kandidaat tot voorbij gestreefd worden door de Raiders, het seizoen van de Chargers in een notendop.
Luuk Dokter: Chicago Bears.
Ze hebben een zeer sterke defense, maar de offense is zó matig. Het lijkt er steeds meer op dat de defensieve potentie wordt verspeeld door het geknoei van Mitch Trubisky en zijn support cast. Dit off-season moeten ze stappen zetten, anders missen ze de boot. Als ze echt iets willen zal er een andere QB moeten komen. Het geduld in Chicago raakt op.
Ton de Vries: Dallas Cowboys.
Drie teams vallen mij op in negatieve zin: de Eagles, Rams en Cowboys. De Rams zijn al zo goed als uitgeschakeld terwijl de Eagles en Cowboys ondanks hun gepruts nog steeds naar de playoffs kunnen. Weliswaar staat de ploeg van Jerry Jones aan kop in de NFC East, toch vind ik ze de grootste underperformer. Met zo’n selectie moet er meer mogelijk zijn. Interessante statistiek: De Cowboys wonnen nog niet van een team met een winning record (0-5). Ik kan me niet voorstellen dat Jason Garrett de coach is van Dak Prescott, Ezekiel Elliott en Amari Cooper volgend seizoen.

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen