NFL 3-on-3: Thanksgiving weekend

2. WIE IS TOT NU TOE JULLIE ROOKIE OF THE YEAR?

Toon Aerts: Nick Bosa.
Nick Bosa is de eerste naam die bij me op komt. Bosa is een monster en is als een komeet in de NFL binnen gekomen. Hij heeft al acht sacks op zijn naam en een interception. Hij is niet alleen in de running voor Rookie of the Year, maar ook voor Defensive Player of the Year. Bosa is een schot in de roos gebleken voor de 49ers.
Luuk Dokter: Nick Bosa.
Kijk, Rookie of the Year is een lastige. Overigens net als iedere OTY-award. Een belangrijke factor is namelijk airplay. Hoe vaak laten de nationale media je zien? Dat hangt af van je status richting de draft en de performance/populariteit van je team. Daarom kom ik ook niet veel verder dan een speler als Nick Bosa. Directe impact, direct beter dan anderen op zijn positie én.. veel mooie momenten gehad op nationale televisie.


Ton de Vries:
Kyler Murray.
In defensief opzicht is Nick Bosa een no-brainer. In aanvallend opzicht zijn twee spelers mij heel erg opgevallen. Josh Jacobs, running back van de Raiders doet het erg goed. Zeer sterk in yards after contact. Ik kies echter toch voor Kyler Murray. Begon dit seizoen leek het maar niks. Een klein mannetje met veel te grote helm. Inmiddels is dat sentiment wel veranderd. Hij excelleert wekelijks, kan bizar snel gooien en is ook nog erg snel. Er gloort hoop in Arizona en dat is aan hem te danken. Ik denk dat de Cardinals volgend jaar de NFC West op zijn kop gaan zetten.

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen