NFL 3-on-3: Thanksgiving weekend

1. WIE GAAT DE TOPPER WINNEN TUSSEN DE RAVENS EN 49ERS?

Toon Aerts: Ravens.
De Ravens winnen deze partij. Ze missen weliswaar een sleutelspeler -Center Matt Skura– maar ze hebben voldoende wapens om de 49ers veel pijn te doen. San Francisco heeft een middelmatige run-defense (19e in de NFL) en laat net dat het grootste wapen van de Ravens zijn. Ik denk dat Lamar Jackson en Mark Ingram opnieuw gaan schitteren. Beiden zijn afgelopen weken simpelweg niet af te stoppen.
Luuk Dokter: Ravens.
Er staat geen maat op de Ravens offense. Ze lijken iedere keer weer in staat te zijn om elke defense om de tuin te kunnen leiden. Dat zal tegen de 49ers niet anders zijn. Mocht San Francisco iets vinden om Lamar Jackson af te stoppen, dan wordt het een interessant duel. Stiekem kijk ik persoonlijk al naar volgend weekend. Dan nemen de Bills het met hun onwrikbare defense en groeiende offense het op tegen de Ravens. We worden bepaald niet teleurgesteld deze weken qua matchups.


Ton de Vries:
Ravens.
Ik verwacht veel van deze wedstrijd. Een clash tussen het team met de beste speler (Lamar Jackson/Ravens) tegen het team dat in de breedte het beste in elkaar steekt (49ers). Jackson is niet te stoppen, zelfs de Patriots lukte het niet. De laatste persoon die ik in staat zie om iets tegen de fenomenale Ravens offense te doen is Robert Saleh, 49ers defensive coach. Zijn coaching is ongeëvenaard en ik denk dat hij het Baltimore tot laat in de wedstrijd moeilijk gaat maken. Uiteindelijk verwacht ik dat het zware schema van de 49ers, en het feit dat deze wedstrijd zich in Baltimore afspeelt, de doorslag zal geven.

Ton de Vries
Ton de Vries
NFL fanaat mede door een periode van 5 jaar in Amerika. Charlotte (NC) voelt als mijn tweede thuis en de Carolina Panthers zijn uiteraard mijn favoriete team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen