NFL 3-on-3: Running Back Edition

 

3. You’re the GM:

Marshawn Lynch bij de Oakland Raiders lijkt na 2 wedstrijden een match made in heaven. Als je een willekeurige runningback naar een team van jouw keuze mocht traden, wie zou je graag waar willen zien en waarom?
WB:Ik vind het zonde dat Adrian Peterson, Mark Ingram én Alvin Kamara ‘gevangen zitten’ bij de New Orleans Saints. Dat team draait nog altijd om Drew Brees. NO heeft in twee wedstrijden gekozen voor 82 pass attempts, tegenover 38 rushing plays. Als ze die verhouding het hele seizoen aanhouden met deze RB-set, dan maken ze zich echt belachelijk. Persoonlijk zie ik Ingram of Peterson liever bij KC of Baltimore, zeker omdat er daar een paar zijn weggevallen door blessures.
LD: Met heel veel pijn in het hart moet ik zeggen dat LeSean McCoy een veel betere offense verdient. Dit geldt voor de o-line, maar ook voor de skill players. McCoy is de hoofdfocus voor zijn tegenstanders en kan daardoor, tenzij tegen de Jets, niet 100% functioneren. Een goede quarterback met goede wide receivers halen de aandacht weg van McCoy en McCoy haalt de aandacht weg van QBs en WRs. Op die manier trek je heel organisch een defense wat meer uit elkaar en ontstaan er meer kansen. McCoy bij de Packers zal voor vuur zorgen (nog spannender: de Titans offense is dit seizoen erg sterk. Dat team zou hij boven zichzelf uit kunnen laten stijgen).
CvD: Een andere match made in heaven zou zijn Marshawn Lynch bij de Patriots, Jets, BIlls, Dolphins, Giants, Redskins, Eagles, Cowboys, Jaguars, Titans, Texans, Colts, Bucs, Saints, Falcons, Panthers, Bears, Lions, Packers, Vikings, Ravens, Steelers, Browns, Bengals, Chiefs, Broncos, Chargers, Rams, Niners, Seahawks en Cardinals.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen