NFL 3-on-3 : De Divisional Round

2. NFC: DE SEAHAWKS HEBBEN HUN “BYE WEEK” TEGEN DE EAGLES ACHER DE RUG. GAAN ZE DOOR OP HUN ELAN EN KUNNEN ZE OOK DE PACKERS VERRASSEN IN LAMBEAU FIELD?

 
Luuk Dokter:
Nee. De Seahawks zijn vrij gehavend en hadden tegen de Eagles al een beetje Russell Wilson x D.K. Metcalf magie nodig om het te redden. Tegen de Packers hebben ze heel wat meer van die magie nodig en dat zie ik niet gebeuren.
Toon Aerts:
Ik zie het wel gebeuren. Ze hebben het niet zo makkelijk gehad tegen de Eagles als iedereen had gedacht, maar het concept van momentum is wel erg belangrijk in de NFL. De Packers zijn weliswaar uitgerust, ik ben niet echt omvergeblazen van wat ze dit seizoen hebben laten zien. Dat gevoel heb ik wel al bij de Seahawks gehad. Russell Wilson kan als een ware Houdini een wedstrijd naar zich toetrekken. Ik denk dat hetzelfde gaat gebeuren komende zondag.


Ton De Vries:
Ik kijk heel erg uit naar deze wedstrijd. Twee teams die altijd een manier lijken te vinden om te winnen. Ik verwacht de Packers om twee redenen. De defense is sterker, of heb ik in ieder geval meer vertrouwen in. En het weekje rust voor de Packers gaat ze net wat meer geven in het laatste kwart als het er op aan komt.

Toon Aerts
Houdt de Belgische NFL-eer hoog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen