NFL 3-on-3 : De Divisional Round

1. AFC: WELKE PLOEG MAAKT HET MEESTE KANS OP EEN UPSET? DE TITANS BIJ DE RAVENS, OF DE TEXANS BIJ DE CHIEFS?

 
Ton De Vries:
De Titans. Hun plafond ligt een stuk hoger dan de Texans voor mij. Daarnaast hebben ze de man in vorm met Derrick Henry. Ik verwacht dat de Ravens dit wel winnen maar dat de Titans 2-3 kwarten goed partij gaan geven. Arrowhead is een onneembare vesting voor de Texans.


Luuk Dokter:
De Texans. Niet omdat ik de mannen uit Houston hoger inschat dan die uit Tennessee, maar vooral om de tegenstander. De Chiefs waren vorig seizoen nagenoeg ongenaakbaar, maar begonnen dit seizoen lang niet zo sterk. Geleidelijk zijn ze richting de vorm van de vorige jaargang gekropen. Die hebben ze echter nog niet kunnen bereiken. De Ravens zijn zodanig superieur aan de Titans dat ik de kans op een overwinning van Tennessee kleiner acht dan een overwinning van Houston.
Toon Aerts:
Ik denk dat de Titans niet kansloos zijn. Derrick Henry lijkt helemaal doorgebroken te zijn en vernietigde afgelopen week nagenoeg op z’n eentje de Patriots-dynastie. Als de Ravens geen manie vinden om hem af te stoppen, dan wordt het nog een lastige partij in Baltimore. Bovendien heeft Lamar Jackson nog steeds alles te bewijzen in de play-offs. Daar ging het vorig jaar gruwelijk mis. Benieuwd of hij dit jaar wel kalm kan blijven onder de druk en zijn fenomenale prestaties van het reguliere seizoen door kan zetten in de play-offs.

Toon Aerts
Houdt de Belgische NFL-eer hoog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen