NFL 3-on-3: Offseason ontwikkelingen

Chicago Bears v Green Bay Packers
De belangrijkste free-agents hebben een nieuw contract getekend. Welk contract zie jij als het beste tot nu toe? En bij welk contract heb jij je twijfels?
Jules Huijnen (JH): 12 miljoen in 3 jaar, voor een speler die in de laatste 3 seizoenen meer dan 5000 yards bij elkaar ving en rende op weg naar 29 TD´s. De Jets krijgen Matt Forte naar mijn mening voor heel weinig. Hij was vorig jaar inderdaad wat meer geblesseerd en hij is ondertussen 30 jaar oud maar er zijn weinig spelers die zo `versatile` zijn. Ik denk dat hij nog zeker 2 jaar mee kan. Met Marshall, Decker en Forte heb je 3 geweldige wapens. Nu nog een QB die de football bij ze kan krijgen…
Speaking of QB´s; 72 miljoen, voor 4 jaar, waarvan 37 miljoen guaranteed de eerste 2 jaar voor een quarterback die werd gebenched voor Peyton Manning met een houten been en een looprek is wel erg veel. Zeker als je bedenkt dat hij pas in 7 wedstrijden de starter was. Ik vind het een erg groot risico. De Texans zullen nooit meer een seizoen willen waarin Ryan Mallett, TJ Yates, Brandon Weeden en Bryan Hoyer je starters zijn maar het valt nog te bezien of Brock Osweiler over een tijdje niet perfect in dat rijtje past.
Lodewijk Schuls (LS): De Oakland Raiders hebben Bruce Irvin aangetrokken in free agency. Ik denk dat hij net dat beetje extra kan geven aan een al sterke defensie, om met de top mee te kunnen doen dit jaar. Op papier moeten Bruce Irvin en Kalil Mack veel kopzorgen opleveren voor de tegenpartij. De vraag is of Irvin buiten Seattle ook zo goed is. Verder vind ik het aantrekken van Damon Harrison door de Giants een erg goede move. Hij heeft de power en nastyness aan de lijn die de Giants al jaren misten. Dat in combinatie met de overpayed, maar goede Oliver Vernon en de teruggekeerde JPP, moeten de Giants een veel beter jaar opleveren.
Klaas-Jan ter Veen (KJtV): Het is lastig om ‘de beste’ vast te stellen, maar ik kan me voorstellen dat er bij de Bengals een flesje champagne is opengetrokken na de handtekening van (ILB) Karlos Dansby. Nadat bekend werd dat Vontaze Burfict de eerste drie wedstrijden mist door een schorsing moest Cincinnati wel iets doen. Het kostte de divisiekampioen van de AFC North slechts één miljoen dollar. Om bij de linebackers te blijven, de Chicago Bears hebben een goede move gemaakt door Jerrell Freeman te contracteren. Verrassend is dat Nick Fairley geen contract rond kreeg bij de Rams, maar de New Orleans Saints zullen maar wat blij zijn met de defensive tackle.

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen