NFL 3-on-3: De eerste winnaar in free-agency

Mariota
De Tennessee Titans mogen als eerste kiezen in de draft. Wat moeten ze met deze pick gaan doen?
MG: Marcus Mariota beschermen, dat moeten ze doen. In de NFL staat of valt een team met een goeie quarterback (alhoewel? De Broncos wonnen dit jaar de Super Bowl zonder opvallend goeie prestaties van Manning). Feit is, dat de Titans met Mariota een goede QB hebben, maar de offensive line laat te wensen over! Offensive Tackles als Laremy Tunsil (Ole Miss), Ronnie Stanley (Notre Dame), Jack Conklin (Michigan State) zijn dan de beste keuze. Maar die kan je waarschijnlijk halen op een lagere positie, dus kunnen ze hun eerste pick traden met een ploeg als de 49ers (pick 7); die graag als eerste zouden kiezen om QB Jared Goff binnen te halen. Ze hadden ook nood aan een goeie running back, maar die lijken ze al binnengehaald te hebben met DeMarco Murray.
NP: Ze kozen vorig jaar Marcus Mariota in wie ze nog steeds heel vertrouwen hebben. Lijkt mij verstandig om ervoor te zorgen dat hij het komende jaar nog meer kan excelleren en dat gaat een stuk makkelijker met een goede OL. Goede keuze uit de draft zouden dan ook OT’s Laremy Tunsil of Ronnie Stanley zijn.
SV: Met de komst van Demarco Murray hebben de Titans een serieus wapen in huis gehaald. Het lijkt de logische keuze om er alles aan te doen deze man zo goed mogelijk te gebruiken. Hiervoor is een serieuze O-line nodig. Iets waar de Titans nog zeker aan kunnen bouwen. Een goede Offensive Tackle zou geen kwaad kunnen. Op dat vlak lijkt Laremy Tunsil, OT van Ole Miss, er met kop en schouders boven uit te steken.

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen