NFL 3-on-3: De eerste winnaar in free-agency

Osweiler
Het nieuwe seizoen is officieel onderweg en de eerste free-agents hebben een contract getekend. Wie de winnaar van de eerste dagen?
Matthias Galle (MG): Hmm, het is nog vroeg natuurlijk en er gebeurt nu zoveel dat het moeilijk bij te houden is, waardoor en er voor verschillende ploegen iets te zeggen valt… Ik ben een man van lijstjes. Zo bekijk ik graag wat de kenners in de VS de beste free agents vinden en dan zie ik al snel dat Malik Jackson in vrijwel alle lijstjes op één of twee stond als belangrijkste free agent. Laatste berichten melden dat hij een akkoord heeft met de Jaguars, die vorig seizoen toch ook al getoond hebben een leuk team bij elkaar te hebben. Een team dat gewoon nog tijd nodig heeft om te groeien. Dit is zeker een leuke deal voor hen. Ook de Raiders zijn weer vrij actief en haalden al een van de beste guards (Osemele) en een snelle pass-rusher (Irvin) binnen, beiden toch ook vaak hoog te vinden in die lijstjes.
Neal Petersen (NP): Tot nu toe hebben de Raiders hele goede zaken gedaan. Het binnenhalen van Bruce Irvin en Kelechi Osemele is big. Ben benieuwd wanneer dit artikel uitkomt of er teams dit hebben weten te overtreffen, maar dat lijkt mij sterk.
Sebastiaan Vlamings (SV): Dat moeten de Texans zijn. Na een bedroevende Wildcard-round, waarbij de enige kans op een touchdown gegund werd aan de tandem Wilfork – Watt, moet toch een keer het kwartje gevallen zijn. De offense heeft een impuls nodig. Met het aantrekken van rising stars in de vorm van QB Brock Osweiler en RB Lamar Miller hebben de Texans een duidelijke boodschap afgegeven aan de concurrentie en het team. J.J. Watt staat er niet meer alleen voor. Of Brock direct 72 miljoen dollar waard is, moet nog blijken. Maar potentie heeft hij zeker en hij zou zomaar eens de perfect fit kunnen zijn in Houston.

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen