MNF: Panthers schoppen Redskins uit play-offs

Carolina Panthers v New Orleans Saints
In een Monday Night Football-gevecht waren de Carolina Panthers sterker dan de Washington Redskins. Door de zege grijpen de Panthers het laatste strohalmpje voor de play-offs, terwijl door de nederlaag de Redskins van seed zes naar acht kukelen.
Voor de Carolina Panthers was de wedstrijd tegen de Washington Redskins een must-win game en dat deden ze ook. Tegen quarterback Cam Newton, de MVP van vorig jaar, die voor 300 yards gooide en running back Jonathan Stewart, die 140 yards over de grond en door de lucht behaalde, waren de Redskins niet opgewassen.
De uitslag 26-15 doet vermoeden dat de Panthers een redelijk eenvoudig wedstrijd achter de rug hebben en dat was ook zo. Slordig spel van de Redskins betekende minstens veertien punten; onder andere safety Donte Whitner liet zich verrassen door wide receiver Ted Ginn (touchdown) en tight end Vernon Davis en quarterback Kirk Cousins botsten, waarna de fumble recovery voor Carolina was (een uiteindelijke touchdown).
Tel daarbij op dat de running game niet van de grond kwam (slechts 29 yards) en dat tight end Jordan Reed – de go-to-guy van Cousins – in het derde kwart uit de wedstrijd werd gegooid door de ‘zebra’s’ vanwege slaande bewegingen richting safety Kurt Coleman en het was een verloren gevecht.
De nederlaag betekent voor de Redskins dat ze zakken van seed zes naar acht, terwijl door de zege de Panthers op seed elf blijven staan. Maar het lijkt voor beide teams moeilijk om de play-offs te halen.


Programma Carolina Panthers (6-8)
Week 16: Atlanta Falcons (9-5)
Week 17: Tampa Bay Buccaneers (8-6)
Programma Washington Redskins (7-6-1)
Week 16: Chicago Bears (3-11)
Week 17: New York Giants (10-4)
Foto: Getty Images (archief)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen