Game Previews | MNF Week 4: Chiefs @ Broncos


Een nieuwe maandag dus ook een nieuwe editie van Monday Night Football. De derde editie zat vol met Fitzmagic, maar de overwinning ging naar Big Ben. Deze week gaan de Kansas City Chiefs op bezoek bij de Denver Broncos. De Chiefs zijn met een indrukwekkende 3-0 start aan het seizoen begonnen. Met een gemiddelde van 39.3 punten per wedstrijd zal de Broncos defense aan de bak moeten om Patrick Mahomes af te stoppen.


2 Oktober 2018 – 02:15 | Kansas City Chiefs (3-0) @ Denver Broncos (2-1)

Het zal niet makkelijk worden voor de Broncos om Patrick Mahomes een halt toe te roepen. De Kansas City QB heeft namelijk na drie weken al een record op zijn naam weten te schrijven. Hij is de eerste quarterback die na drie wedsrijden al 13 touchdowns heeft gegooid en dat allemaal zonder interceptions. Vooral met diepe ballen test hij de secondary van tegenstanders. Van de 19 pogingen kwamen er tien aan voor 295 yards en vijf touchdowns.
De Chiefs defense zal wel gedisciplineerder moeten spelen. In drie wedstrijden zijn ze het derde team met de meeste flags, 16 in totaal. Alleen Pittsburgh en San Francisco hadden er meer, namelijk 18. Een ander verbeterpunt voor de defensie is het missen van tackles. Met 36 gemiste tackles in drie wedstrijden zullen ze het simpelweg veel beter moeten doen om mannen als Royce Freeman en Demaryius Thomas tegen te houden.
De Broncos willen hun offense vanavond eindelijk eens aan de praat krijgen. Case Keenum heeft het vooralsnog lastig tijdens zijn eerste seizoen in The Mile High City. Hij heeft slechts drie touchdowns tegenover vijf interceptions. Vooral het passen vanuit een clean pocket is voor Keenum een probleem. Na drie wedstrijden heeft hij een 77.8 passer rating vanuit een clean pocket, wat het derde laagste is van alle quarterbacks in de league.
Het zal voor Denver een hele kluif worden om de Chiefs vanavond thuis te verslaan. Mochten ze voor een upset zorgen komen ze in ieder geval op gelijke stand in de AFC West. Eens kijken of Patrick Mahomes en zijn electric offense deze vorm kunnen vasthouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen