NFL Update: Gabbert tekent bij Cardinals, Floyd richting Vikings

2014-08-15-blaine-gabbert-e1408163534973
Na de NFL Draft blijft de NFL-carroussel volop draaien. We zetten de belangrijkste transfers, trades en thuisblijvers van de afgelopen dagen op een rij.
Blaine Gabbert pakt zijn koffers om van San Francisco naar Arizona te verhuizen. De 27-jarige quarterback tekent een contract voor een jaar bij de formatie van hoofdcoach Bruce Arians. De Arizona Cardinals waren naarstig op zoek naar een ervaren spelverdeler achter Carson Palmer, naast backups Drew Stanton en Zal Dysert. Gabbert komt over van de 49ers, waar hij drie seizoen vertoefde. In het rood/goud speelde hij vijftien wedstrijden, de meeste nadat quarterback Colin Kaepernick naar de bank werd gestuurd.
Wide receiver Michael Floyd mag zich gaan opmaken voor het paarse uniform in de NFL. De voormalig speler van de Arizona Cardinals en de New England Patriots zet zijn loopbaan voort bij de Minnesota Vikings. Floyd maakte vorig seizoen nog deel uit van de Super Bowl-winnende Patriots, maar speelde slechts twee wedstrijden. Bij de Cardinals werd de rappe speler vorig jaar december weggestuurd vanwege openbare dronkenschap.
Niet alleen op het veld, maar ook achter de schermen zijn er transfers. De Buffalo Bills hebben Brandon Beane aangesteld als general manager. De 39-jarige Beane had de afgelopen negentien jaar bij de Carolina Panthers gewerkt, waarvan de laatste twee jaar als assistent general manager. Het is niet de eerste keer dat de Bills bij de Panthers shoppen: in januari wist het defensive coordinator Sean McDermott te verleiden voor de positie van hoofdcoach.


Foto: Getty Images (archief)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen