Chiefs blijven ongeslagen, Ravens winnen van 'Carr-loze' Raiders

Er is momenteel niemand die de Kansas City Chiefs kan stoppen. De Chiefs zijn na de 42-34 uitoverwinning op de Texans nog de enige ongeslagen ploeg van de NFL.

CHIEFS BLIJVEN ONGESLAGEN IN HOUSTON

Alex Smith blijft week na week imponeren. Dit liet hij afgelopen zondag maar weer eens zien met 324 passing yards en drie touchdown passes. De andere sensatie van de Chiefs Kareem Hunt kwam tot 107 rushing yards in deze wedstrijd. Hunt showde alweer dat hij de rookie sensation van dit seizoen is met zijn 82-yard punt return. De Chiefs waren in deze wedstrijd sowieso erg efficiënt. Geen turnovers en er werd acht keer gescoord uit slecht tien possessions.


De Houston Texans vallen door dit verlies terug naar 2-3, maar ze verloren meer dan alleen de wedstrijd. Sterspeler J.J. Watt liep een ernstige blessure op aan zijn linkerbeen. Het team maakte bekend dat Watt zijn knie in een onnatuurlijke beweging terecht is gekomen waardoor er een botbreuk is ontstaan. Naar alle waarschijnlijkheid betekent dit einde seizoen voor J.J. Watt. Daarnaast raakte het ook de net zo belangrijke Whitney Mercilus kwijt aan een borstblessure.


Enige lichtpunt voor de Texans deze avond was het optreden van rookie Deshaun Watson. Hij maakt een indrukwekkende indruk met 261 passing yards en vijf touchdowns door de lucht. DeAndre Hopkins ving er drie en Will Fuller ving de andere twee. De Chiefs krijgen in week zes wederom een pittige tegenstander. Dan komen Big Ben en zijn Pittsburgh Steelers op bezoek. De Texans kunnen thuis op zoek gaan naar eerherstel tegen de Cleveland Browns.

RAIDERS VERLIEZEN ZONDER CARR VAN RAVENS

De Baltimore Ravens hebben de hele week kritiek op hun offense moeten aanhoren, van Joe Flacco’s interceptions tot het gebrek aan diepe passes. Het was de Ravens er dan ook alles aangelegen om tegen de Raiders te bewijzen dat ze wel degelijk over een goede offense beschikken.


De Ravens die de afgelopen twee weken in de eerste helft steeds werden overrompeld, lieten dit deze keer niet toe. Bij de allereerste play was het dan ook direct raak. Flacco gaf een 52-yard pass naar Mike Wallace. In het derde kwart kwamen de Raiders echter dichterbij tot 24-17. Hierdoor moest Flacco en zijn offense alle zeilen bijzetten. Ze veroverde vervolgens 72 yards in twaalf plays voor een broodnodige field goal om het momentum van de Raiders te stoppen.


De Raiders moesten het stellen zonder de geblesseerde Derek Carr. De quarterback-positie werd overgenomen door E.J Manuel. Het was fijn voor hem geweest als hij lekker in de wedstrijd kon komen, maar nog voordat Manuel zijn derde snap had stond hij al met veertien punten achter. Manuel eindigde de wedstrijd met 159 yards, waaronder een 41-yard touchdown pass naar Michael Crabtree en drie sacks. De verwachting is dat ze in Oakland zo snel mogelijk weer met Derek Carr willen beginnen. Dat zou geen overbodige luxe zijn als ze het thuis opnemen tegen de Los Angeles Chargers. De Baltimore Ravens krijgen in week zes de Chicago Bears op bezoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen