NFL 4-on-4: belangrijkste conclusies topduel, toekomst Jets

4. Het andere team uit New York draait ook nog niet zo goed. Wat is het oordeel tot nu toe over Daniel Jones? Heeft de potentie om de quarterback van de toekomst te worden of moeten de Giants een andere QB draften?


Ton de Vries

“Het is allemaal niet briljant wat Jones laat zien tot nu toe, maar hij moet het dan ook wel doen met de zwakste o-line in de NFL tot nu toe (volgens Football Outsiders). Saquon Barkley is er ook niet meer bij. Allemaal wel verzachtende omstandigheden. Ik ben niet kapot van het optreden van Jones tot nu toe, maar zou de Giants aanraden zich eerst op andere posities te gaan versterken.”

Luuk Dokter

“Ik sla Danny Dimes hoger aan dan Sam Darnold. Sterk nog, op dit moment vind ik hem al beter. Darnold heeft offensief ook niet veel, maar voor Jones is het echt armoe troef. Ik twijfel niet aan zijn potentie en verwacht dat hij nog lang de Giants offense aanvoert.”

Toon Aerts

“Ik ben niet helemaal overtuigd van Daniel Jones. Hij is weinig consistent en kan de ene week er veelbelovend uitzien, terwijl hij de week erop onzichtbaar is. Hij kan in New York natuurlijk niet op de allerbeste wapens rekenen, maar ik denk niet dat de Giants met Daniel Jones al opnieuw kunnen dromen van een nieuwe Super Bowl-run. Als de kans zich voordoet voor de Giants, dan zou ik voor een hoger aangeschreven QB-talent gaan bij een toekomstige draft.”

Chris van Dijk

“Dit is een lastige. Jones heeft mij nog niet overtuigd als quarterback van de toekomst, maar hij heeft ook niet echt de wapens van bijvoorbeeld Kyler Murray om zich heen. Ik zou Jones alleen inruilen voor een quarterback in de draft waarvan je honderd procent zeker weet dat hij een toptalent is. Anders moet je in het off-season de aanval versterken en Jones nog een laatste kans geven.”

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

1 REACTIE

  1. Interessant artikel. En ik was behoorlijk in shock na de eerste helft van de Chiefs. Wat waren ze goed zeg, Baltimore had werkelijk niets in te brengen.
    Sowieso best een mooi seizoen tot nu toe. En wat maken de Falcons er een potje van. Leukste reactie op YouTube: “Gameplan tegen de Falcons: we laten ze gewoon dik voorkomen. En dan begint de tweede helft…”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen