NFL 4-on-4: belangrijkste conclusies topduel, toekomst Jets


 

1. De wedstrijd tussen de Chiefs en Ravens werd niet het spektakelstuk waar we allemaal zo op hadden gehoopt. Wat is jou het meest opgevallen in dit duel?


Ton de Vries

“Patrick Mahomes. Het gaat allemaal zo makkelijk bij hem. De onderhandse pass naar Sherman en de TD pass naar tackle Eric Fisher vielen misschien het meeste op, maar hij strooide de hele wedstrijd met de mooiste passes. Hij leek zo op zijn gemak en totaal niet onder de indruk van de tegenstander. Het wordt een zware kluif om dit team te stoppen dit seizoen.”

Luuk Dokter

“Lamar Jackson. Het viel echt heel erg tegen. Ik heb zelden zo weinig passing yards gezien. De Chiefs hadden hem in de tang en de Ravens offense had niet voldoende veelzijdigheid om daarmee om te gaan. Als Jackson zijn vaardigheden niet weet uit te breiden, kan het MVP-seizoen wel eens incidenteel zijn geweest.”

Toon Aerts

“Dat de Ravens het nog altijd moeilijk lijken te hebben in momenten waar het er echt om doet. Dit was het moment voor de Ravens en Lamar Jackson om te laten zien dat zij hun voet naast die van de Super Bowl winnaar konden zetten. Maar dat is faliekant mislukt. Ze hebben daarentegen een redelijk pak slaag gekregen van een team dat precies weet hoe ze elke tegenstander moet ontmantelen. Het wordt een hele klus voor eender welk AFC-team om deze Chiefs van een nieuwe trip naar de Super Bowl te houden.”

Chris van Dijk

“Dat de Ravens blijkbaar geen ploeg hebben om een achterstand goed te maken. Baltimore is ijzersterk met een voorsprong, omdat het volop gebruik kan maken van de running game. Maar bij een achterstand lijkt alles minder goed te lukken. Lamar Jackson heeft nu zes keer achter gestaan bij rust en alle zes keer verloren. Het blijft een klein aantal wedstrijden, maar het is wel iets om je zorgen over te maken. Blijkbaar wordt de aanval te voorspelbaar op het moment dat het merendeel van het spel uit de passing game moet komen.”

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

1 REACTIE

  1. Interessant artikel. En ik was behoorlijk in shock na de eerste helft van de Chiefs. Wat waren ze goed zeg, Baltimore had werkelijk niets in te brengen.
    Sowieso best een mooi seizoen tot nu toe. En wat maken de Falcons er een potje van. Leukste reactie op YouTube: “Gameplan tegen de Falcons: we laten ze gewoon dik voorkomen. En dan begint de tweede helft…”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen