NFL 4-on-4: belangrijkste conclusies topduel, toekomst Jets

2. In de podcast hadden we het over teams die 0-3 staan, maar nog wel een kans hebben om de play-offs te halen. Maar welk 3-0 team gaat de play-offs nog missen?


Ton de Vries

“Van de teams die 3-0 staan spelen de Bears by far tot nu toe het minste. Met de Packers in hun divisie zijn ze nog ver verwijderd van de play-offs. De AFC South wordt ook heel spannend schat ik in. Tennessee staat 3-0, maar eigenlijk vind ik ze helemaal niet zo veel beter dan de Texans die laatste staan met 0-3. Het schema vertekent het beeld wel een beetje en de Titans gaan nog een zware kluif krijgen aan de Colts en Texans denk ik.”

Luuk Dokter

“Ton heeft het gras al voor mijn voeten weggemaaid. De Bears gaan nooit de play-offs halen. Zelfs met Foles is het aanvallend te dun om ieder weekend nauwe overwinningen te boeken. Het speelt ze overigens ook absoluut niet in de kaart om een goed seizoen te draaien. Ze hebben de draft nodig.”

Toon Aerts

“Ik ga er toch maar vanuit dat de Bears nog helemaal in zullen storten. Zelfs met Nick Foles als startende quarterback zijn de Bears geen team om heel wild van te worden. Ze mogen van geluk spreken dat ze überhaupt al drie wedstrijden hebben gewonnen. De NFC North is op zich ook een stevige divisie en ik verwacht dat de Bears de komende weken hun ware gelaat zullen laten zien als een matig team dat onder de .500 zal eindigen.”

Chris van Dijk

“Mijn eerste ingeving was net als iedereen de Bears, maar ik heb een enorm vertrouwen in voormalig Super Bowl MVP Nick Foles. Hij bezorgt Chicago de laatste wild card in de NFC. De Steelers daarentegen gaan het niet redden. De defensie is goed, maar Big Ben gaat het af laten weten in de tweede helft van het seizoen. Pittsburgh eindigt daarom als derde in de divisie en grijpt naast een wild card, want die gaan naar de Patriots, Browns en Colts.”

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

1 REACTIE

  1. Interessant artikel. En ik was behoorlijk in shock na de eerste helft van de Chiefs. Wat waren ze goed zeg, Baltimore had werkelijk niets in te brengen.
    Sowieso best een mooi seizoen tot nu toe. En wat maken de Falcons er een potje van. Leukste reactie op YouTube: “Gameplan tegen de Falcons: we laten ze gewoon dik voorkomen. En dan begint de tweede helft…”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen