NFL 4-on-4: belangrijkste conclusies topduel, toekomst Jets

3. De Jets-organisatie heeft al laten weten dat de baan van coach Adam Gase afhangt van het spel van de ploeg tegen de Colts en de Broncos. Tegen Indianapolis was het niet echt een succes. Wat moet er donderdag gebeuren wil Gase zijn baan toch nog houden?


Ton de Vries

“Een volledige stop van de NFL door een nieuwe corona uitbreek. Iets in die trant in ieder geval. Het bestaat niet dat Gase zijn baan gaat weten te behouden. Tegen de Broncos, die ernstig verzwakt zijn door de vele blessures, kunnen ze een en ander nog verbloemen, maar de Colts zullen het lot van Gase bezegelen.”

Luuk Dokter

“Ik denk dat zijn lot al is bepaald. Een verlies tegen de Broncos zal het proces alleen maar versnellen. De Jets verloren al eens kansloos van een B-team (49ers) en gaan dat tegen Denver dunnetjes overdoen. Wellicht dat een 50-0 overwinning hem helpt?”

Toon Aerts

“Zonder overwinning zal Gase zijn baan niet behouden. TNF wordt een pijnlijke affaire tussen een team in Denver dat amper nog fitte spelers overhoudt en een team in New York dat zelfs 100% topfit niet op meer dan drie overwinningen dit seizoen moet rekenen. Uiteindelijk acht ik het B-team van Denver in staat om de Jets te verslaan en dus verwacht ik ook gewoon dat Gase er na donderdag finaal uit ligt.”

Chris van Dijk

“De startende quarterback van de Broncos is Brett Rypien. Een overwinning alleen mag niet genoeg zijn. De verdediging van de Colts scoorde zondag twee keer zoveel punten dan de aanval van de Jets. Het zit daar helemaal fout. Vorig jaar kwamen ze in het tweede deel van het seizoen nog goed terug, dat zie ik nu niet gebeuren. De enige hoop die Gase moet hebben, is dat Patrick Mahomes verklaart weg te willen uit Kansas City en alleen nog maar onder Gase te willen spelen in New York. Verder zie ik geen enkele reden om met Gase door te gaan.”

Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

1 REACTIE

  1. Interessant artikel. En ik was behoorlijk in shock na de eerste helft van de Chiefs. Wat waren ze goed zeg, Baltimore had werkelijk niets in te brengen.
    Sowieso best een mooi seizoen tot nu toe. En wat maken de Falcons er een potje van. Leukste reactie op YouTube: “Gameplan tegen de Falcons: we laten ze gewoon dik voorkomen. En dan begint de tweede helft…”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen