NFL 4-on-4: belangrijkste conclusies topduel, toekomst Jets

De Chiefs waren maandagavond veel te sterk voor de Ravens. Wat zijn de belangrijkste conclusies na deze topper? Onze redacteuren vertellen wat hen het meeste opviel in dit duel. Verder praten ze over de toekomst van de twee teams in New York; de minste teams in de league. Ook hebben ze slecht nieuws voor de fanbases van een aantal 3-0 teams. Niet iedereen gaat volgens onze schrijvers namelijk de play-offs halen. Wie de ongelukkigen zijn? Dat lees je in deze 4-on-4.

Coverfoto: Tommy Gilligan-USA TODAY Sports

Chris Van Dijk
Chris Van Dijk
Sportliefhebber van alles wat een bal heeft. Door Stockton en Malone fan de Utah Jazz, en sindsdien verkocht aan Amerikaanse sporten. En na een bezoekje aan Phillie ook fan van de Eagles. Op twitter te volgen op @vandijkch

1 REACTIE

  1. Interessant artikel. En ik was behoorlijk in shock na de eerste helft van de Chiefs. Wat waren ze goed zeg, Baltimore had werkelijk niets in te brengen.
    Sowieso best een mooi seizoen tot nu toe. En wat maken de Falcons er een potje van. Leukste reactie op YouTube: “Gameplan tegen de Falcons: we laten ze gewoon dik voorkomen. En dan begint de tweede helft…”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen