Josh Norman tekent bij de Washington Redskins


Een paar dagen nadat de Carolina Panthers de franchise tag van cornerback Josh Norman hebben gehaald, heeft de speler al een nieuwe club. Het zijn de Washinhgton Redskins, die uiterst snel en effectief hebben gehandeld. Norman zelf was verrast dat de Panthers hem zomaar lieten gaan: “ It came out of nowhere, it really did. I got sideswiped, I didn’t see it coming.”


De Redskins gaven de Panther een koninklijk welkom toen hij het team op vrijdag bezocht. Redskins team president Bruce Allen stuurde de cornerback ook een foto met Norman’s naam op een Redskins jersey. En daarmee was het pleit beslecht, de cornerback viel als een blok voor Washington. Norman tekende een vijfjarig contract ter waarde van 75 miljoen dollar, met 50 miljoen gegarandeerd. Daarmee is de kersverse Redskin in één klap de beste betaalde cornerback in de NFL geworden. Hij geeft Washington onmiddellijk een kwaliteitsinjectie op de cornerback positie, waar ook nog Chris Culliver en DeAngelo Hall spelen. De New Orleans Saints waren ook nog even in het spel toen Sean Payton persoonlijk naar Norman belde, maar het was te laat.In de NFC East zal Norman nu twee keer per jaar tegen mensen als Odell Beckham Jr. en Dez Bryant uitkomen. Vooral de duels met Beckham worden om van te smullen. De twee kregen het vorig jaar zwaar met elkaar aan de stok in de wedstrijd Carolina v New York Giants. Op de training kan Norman vast voor de twee stud receivers klaar stomen, daar staat hij namelijk tegenover snelheidsduivel DeSean Jackson.


Foto: Getty Images / Archief

  1. Dit gaat wat worden: tweemaal per jaar OBJ en Normandrama. Krijgt Odell wel weer de kans om zich niet zo aan te stellen. Jammer dat de Panthers hem laten gaan. Maar als je linebackers als Davis en Kuechly hebt is het geld op. En Cam kost ook wat.

  2. Hopelijk pakt dit beter uit dan de laatste keer dat de Redskins de beste FA van de markt haalde met Haynesworth. En zoals Jeroen al zegt 2x tegen OBJ dat wordt smullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen