College Football: Week 6

Mississippi v ArkansasAfgelopen donderdag werd de 6e speelronde van het college football seizoen afgetrapt. Nadat Clemson(3) vorige week tot het uiterste moest gaan om Louisville(7) af te schudden, werd Boston College redelijk makkelijk verslagen: 56-10. Deshaun Watson hoefde niet tot het uiterste te gaan. De rungame van Clemson zorgde namelijk voor 229 yards. Watson kwam tot 266 yards en 4 touchdowns. Onderstaand diamantje was zijn mooiste worp van de avond.

Alabama, Ohio State, Michigan
De rest van de top vier mag vanavond aan de bak. Alabama(1) speelt tegen Arkansas(16). Dit belooft één van de lastigste opgaven voor Alabama tot nu toe te worden. Arkansas speelt een pro-style offense die relatief zwaar op de run leunt. Alabama’s front-seven zal worden getest.
Ohio State(2) zal Indiana ontvangen. Hoewel Indiana niet de makkelijkste tegenstander is, worden hier geen verrassingen verwacht.
Michigan(4) speelt tegen Rutgers. De mannen van coach Jim Harbaugh hebben normaal gesproken weinig van deze ploeg te vrezen. Opmerkelijk is dat het pas de eerste uitwedstrijd is voor Michigan.


Fox Nederland
Fox Sports zendt vandaag een prachtige pot uit. Om 21:40 is Texas tegen Oklahoma(20) te zien. Dit is een echte klassieker die ongetwijfeld voor vuurwerk gaat zorgen.
Foto: Getty Images (archief)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen