Warriors pakken record en eindigen 73-9

CurryWarriors
De Golden State Warriors zijn het meest succesvolle team ooit in het reguliere seizoen van de NBA. Het voorafgaand aan dit seizoen onmogelijk te verbreken 72-10 record van de Chicago Bulls sneuvelde in het laatste duel van het reguliere seizoen. De Memphis Grizzlies waren geen probleem voor de regerend kampioen: 125-104.
“Ik had in geen miljoen jaar kunnen denken dat wij dit record zouden verbreken”, glunderde coach Steve Kerr na afloop. “En ik denk dat ons record nooit zal worden verbroken. Dus ik hoop niet dat de fans een 74-8 seizoen verwachten volgend seizoen!”


Michael Jordan feliciteerde na afloop de Warriors met hun fantastische seizoen. “Records komen en gaan. De Warriors waren ongelooflijk leuk om te kijken dit jaar en ik kijk er naar uit om te zien hoe ze varen in de play-offs.”
400 driepunters voor Steph
En passant brak Stephen Curry de magische grens van 400 driepunters. Hij had er acht nodig en raakte er tien. Alsof het niets is. De aanstaande back-to-back MVP scoorde maar liefst 46 punten en gaat nu met de Warriors op jacht naar een nieuwe titel in de play-offs die komend weekend van start gaan. De Warriors nemen het in de eerste ronde op tegen de Houston Rockets.

Foto: Getty Images/archief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen