NBA Update: Lue kritisch, Smith tekent bij Pelicans

De Cleveland Cavaliers zijn niet op hun best tegen middelmatige teams en heach coach Tyronn Lue is allesbehalve tevreden over de laatste drie optredens van zijn team in de NBA. Op woensdag, na een 112-107 nederlaag tegen de D’Angelo Russell-loze Brooklyn Nets, was Lue bijzonder kritisch. Daarbij refereerde hij aan de 2018 first-round pick van de Nets die via de Kyrie Irving-trade overging van de Celtics naar de Cavs.

We’re running around here worrying about the Brooklyn pick, they may want our pick.
— Tyronn Lue

De verwachting bij de start van het seizoen was dat de Nets een bottom-feeder zouden zijn, wat hun pick kostbaar zou maken. Over de eerste vijf wedstrijden wist het team een 3-2 record neer te zetten; hetzelfde als Cleveland.

J-SMOOVE NAAR NEW ORLEANS

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Josh ‘J-Smoove’ Smith op de weg terug is naar de NBA. Dankzij de injury-hardship exception had New Orleans (1-3) een vrije plek op het roster en met de knieblessure van Anthony Davis is een extra big man geen overbodige luxe.
Smith is een veteraan met 12 NBA-jaren op de teller, die voor het laatst in 2015-2016 in de NBA uitkwam. Toen speelde hij deels voor de Rockets en deels voor de Clippers. De forward heeft career-averages van 14.6 PPG en 7.5 RPG. Zijn meest productive jaren kwamen bij de Atlanta Hawks. De meningen zijn verdeeld over deze aankoop.

VRAAGPRIJS HOOG VOOR BLEDSOE

Er zijn genoeg geïnteresseerden voor guard Eric Bledsoe, wiens welkom in Phoenix gepasseerd is. De Suns zijn echter niet van plan om zomaar elk bod te aanvaarden. Een jonge speler en een draft pick, of een jonge speler en een veteraan, zijn momenteel de vraagprijs. De Knicks waren in ieder geval niet akkoord met een pakket van Frank Ntilikina en Willy Hernangomez voor Bledsoe.

(Top photo: Brad Penner-USA TODAY Sports)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen