NBA Trade Deadline Special: Inbetweeners

Atlanta Hawks v Cleveland CavaliersDe week na All-Star Weekend staat in teken van een ding: de Trade Deadline. Donderdag 18 februari is de laatste dag van het seizoen waarop teams nog een trade mogen maken, en elk jaar gebeurt er wel iets dat het seizoen compleet omgooit. Enkele voorbeelden zijn de verhandeling van Pau Gasol naar de Chicago Bulls en de trade van Carmelo Anthony naar de New York Knicks. Donderdag zullen de General Managers hun telefoons kapot bellen, op zoek naar een goede deal.
In de weken voor Deadline Day wordt er hevig gespeculeerd. Elk akkefietje binnen en buiten het veld wordt vergroot en als eventuele reden voor een trade gezien. SportAmerika gaat lekker mee met het mediacircus en presenteert de NBA Trade Deadline Special, waarin we voor elk NBA-team een ruilvoorstel doen. Na zondag de tankers hebben behandeld, zijn nu de inbetweeners aan de beurt.
De inbetweeners zitten in een gekke positie in hun respectievelijke conference. Ze zijn niet goed genoeg om de play-offs te halen, maar niet slecht genoeg om een hoge draft pick te krijgen. Van de zes teams zijn er een aantal die onder hun verwachtingen presteren (Pelicans, Wizards en Kings) en teams die nog in herstelmodus zitten (Knicks, Magic en Nuggets).
Foto: Getty Images/archief

 1. Kyle Humphries? Euhm OK. Nene die een goede midrange heeft? Euhm OK.
  Zelf heb ik echt de ballen verstand van traden en veel trades die ik zie gebeuren begrijp ik vaak ook niet omdat er vaak een duidelijke verliezer is. Als wizards fan hoop ik gewoon dat ze niet traden.
  Volgend seizoen is slechts 42M weggegeven aan salaris incl team options. Dit biedt gewoon heel veel opties om minimaal een en miss wel twee key spelers binnen te halen.
  Wall, Beal, Porter (bench: Oubre), een nieuwe PF en Gortat.
  Wall, een nieuwe SG, Porter, een nieuwe PF en Gortat.
  Wall, Beal, Porter en twee nieuwe bigs.
  Er zijn opties en salary space genoeg om hier iets moois van te maken samen met een nieuwe coach. Biedt ook meteen een mooie onderhandelingspositie om niet een mega contract met beal af te sluiten.

 2. Nooit dat de magic deze drie spelers gaan verhandelen. Ze zullen eerder kijken naar een deal incl. Tobias Harris. Hij presteert al het hele seizoen ondermaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen