NBA Pool 2015/16 – Playoffs – First Round

nbapool
De Warriors hebben hun 73-9 record. Kobe ging helemaal los in z’n laatste wedstrijd met 60 punten. Nu de 8 match-ups van de eerste ronde van de playoffs bekend zijn hieronder de bijbehorende vragen. Geen wekelijkse vragenlijst meer, maar per ronde van de playoffs (1st round, 2nd round, conference finals en finals). Houd deze website in de gaten voor de vragenlijsten.
De uitslagen van week 24, week 25, en de seizoensvoorspellingen komen later deze week
In deze pool krijgt iedere liefhebber van de mooiste sportleague ter wereld (gratis) de kans om wekelijks voorspellingen te doen en zich te meten met andere zelfbenoemde kenners van de NBA uit Nederland en België. Elke correct antwoord is punten waard. Het enige wat u moet doen, is wekelijks (voor maandagnacht) deze vragen beantwoorden. Een week niet meedoen, is een week geen punten!
De vragen van de eerste ronde van de Playoffs moeten beantwoord zijn voordat de eerste wedstrijd maandag begint, zodat iedereen genoeg tijd heeft om deze vragen weer te beantwoorden. Als deadline houd ik maandag 18 april 23:59 aan. Deze keer gaat het formulier ook echt dicht op de deadline, dus wacht niet te lang.
http://

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen