Los Angeles Rams traden voor first pick overall

St. Louis Rams v San Francisco 49ers
Over twee weken zijn het niet de Tennessee Titans, maar de Los Angeles Rams die als eerste mogen kiezen tijdens de NFL Draft. De Rams, die naarstig op zoek zijn naar een nieuwe franchise quarterback, maken nu een flinke sprong in de draftvolgorde. Het team uit Los Angeles schuift nu op van de vijftiende naar de eerste plek.
De geruchten dat de Titans hun eerste keuze in de komende NFL Draft wel af wilden staan, namen de laatste weken toe. Tennessee, dat in vele mock drafts de offensive tackle Laremy Tunsil toegeschreven kreeg, ziet blijkbaar nog genoeg talent rondlopen om een speler als Tunsil te laten lopen.
De Titans lieten de Rams de hoofdprijs betalen: de first picks in de NFL Drafts van 2016 en 2017, twee second round picks (beide 2016) en twee third round picks (2016 en 2017). De Rams krijgen, naast de pick van de Titans, ook nog een extra keuze in de vierde en zesde ronde van de komende Draft.
Foto: Getty Images/Archief

  1. Whahaha lekker beleid bij de Rams zoveel opgeven. De druk zal immens zijn op de nieuwe qb Wentz, neem ik aan, en ze hebben niet ineens degelijke receivers waar die naar kan gooien (Austin is max. een WR2), wel dan weer een all pro rb wat zal helpen.

    • Ik vind het wel een vreselijk groot risico wat de Rams hier nemen. Zoveel picks, de titans hebben goed onderhandeld. Hopen voor de Rams dat Wentz een beetje gaat renderen daar in LA!

  2. Als Titans fan (uitgestorven ras volgens mij) ben ik hier wel blij mee 😀
    4 picks binnen de top 45, 6 in de top 76 en 2 first round picks in 2017. Nu goed scoutingswerk en we kunnen hopelijk weer eens gaan werken aan een respectabel team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen