NBA Podcast #3: March Madness, Portland's streak, G League en meer!


EPISODE 2: March Madness, Portland’s streak, G League en meer!


In de derde aflevering van SportAmerika’s NBA Podcast duiken Matthijs van den Beukel en Neal Petersen weer diep de Amerikaanse basketbalwereld in. De heren openen hun gesprek met wat March Madness Talk (want daar ontkom je momenteel niet aan), voordat ze uitgebreid de NBA doornemen. Portland’s 11-game winning streak, de status van de G League, de Spurs met of zonder Kawhi Leonard en nog veel meer passeert de revue. Luisteren kan hieronder of via jouw favoriete podcast-app. Zoek op ‘SportAmerika’ voor al onze podcasts.

Meepraten over de NBA? Dat kan hieronder in de comments of op Twitter via @SportAmerika, @NealPetersen en @JohnQuid. Heb je de beschikking over een Apple ID? Dan zouden we het op prijs stellen als je een vijfsterrenreview achter wil laten op Apple Podcasts. Dit helpt ons enorm in het uitbreiden van onze podcastafdeling. Bedankt!

Jasper Roos
Hoofdredacteur. Schrijft voornamelijk over honkbal. Praat regelmatig in een microfoon. Pitch-sequence-aficionado. Shoeless Joe Jackson is een Hall of Famer.

1 REACTIE

 1. Hallo Heren,
  Allereerst leuk dat er weer een podcast is! Ik keek voorheen altijd de podcasts van sportamerika die op youtube werden geplaatst maar deze groep is er mee gestopt neem ik aan? Hopelijk blijft deze podcast wel goed draaien.
  Rond de Allstar break hebben scheidsrechters en spelers meen ik samen gezeten omdat er steeds meer onbegrip was onder elkaar. Het is sindsdien even goed gegaan maar de laatste dagen lijkt het weer terug bij af. Veel techs en ejections bijvoorbeeld bij de Raports tegen de Thunder waar op het einde Casey, DeRozan en Ibaka eruit werden gegooid. Maar ook andere coaches als Doc Rivers en die coach van de Pelicans die waarschuwingen of boetes hebben ontvangen. Is dit iets van de laatste maanden of is dit altijd zo geweest. Hebben jullie het idee dat de spelers gewoon erg veel aan het klagen zijn want bij 50% van de calls lopen de spelers te mokken of is het nivo van de scheidsrechters omlaag gegaan.
  Verder vraag ik me af wat in jullie ogen de huidige top 10 NBA spelers is. Ik zou zeggen van 1 naar 10:
  Lebron, Durant, Harden, Kahwi (mits fit), Davis, Curry, Westbrook, Giannis, Irving, Lillard
  Mvg,
  Jeroen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Gerelateerde artikelen