NBA Highlight Reel: Paul George doet een Steph Curry

Paul George
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.
1) George doet een Curry
Stephen Curry van de Golden State Warriors heeft het maken van een ‘moeilijk’ schot tot een kunst verheven. Paul George kan er ook wat van. De sterspeler van de Indiana Pacers raakte in het duel met de Atlanta Hawks een fadeaway driepunter op één been.

2) Dwyane ‘ik heb nog jonge benen’ Wade
Prachtige retro shirts van de Miami Heat. Prachtige uithaal van Dwyane Wade!

3) Block Party in Charlotte
Hassan Whiteside kwam vanaf de bank, maar dat weerhield hem er niet van om tegen de Charlotte Hornets een triple-double te noteren (10 punten, 10 rebounds en 10 blocks). Zijn tweede triple-double dit seizoen met blocks. Het regende overigens triple-doubles afgelopen nacht, ook John Wall (Washington Wizards) en DeMarcus Cousins (Sacramento Kings) haalden de boeken.

4) RIP Solomon Hill
Credits voor Solomon Hill dat hij niet uit de weg stapt en gewoon zijn verdedigende taak uitvoert, maar de forward van de Indiana Pacers had, uiteraard, geen schijn van kans tegen snode plannen van Al Horford.

5) Coach Pop vs. JVG
San Antonio Spurs-coach Gregg Popovich wil een tweede vraag. Dat hoor je niet vaak.

Foto: Getty Images/archief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen