NBA Highlight Reel: Russell Westbrook laat niks heel van Rockets

Russie
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball. Dit omdat niet iedereen alles kan zien natuurlijk. Hier de momenten van de laatste speelronde.
Russell Westbrook speelde vannacht weer een uitstekende partij voor de Oklahoma City Thunder. De point guard noteerde alweer zijn vijftiende triple-double van het seizoen. Westbrook had 21 punten, vijftien assists en dertien rebounds. De Thunder waren in de eigen Chesapeake Energy Arena met 111-107 te sterk voor de Houston Rockets.

Naast een triple-double had Westbrook ook nog een aantal bizarre dunks.

In diezelfde wedstrijd noteerde shooting guard James Harden een persoonlijk record als het gaat om assists. Harden had 24 punten en zestien assists.


Kevin Durant scoorde vannacht alweer voor de 56ste keer op rij twintig punten of meer. Daarmee evenaarde hij zijn persoonlijke record tussen december 2013 en december 2014.


Tony Allen was on fire vannacht. De 34-jarige speler van de Memphis Grizzlies schoot al zijn schoten raak (12/12) tegen de Los Angeles Lakers. Ondanks de geweldige avond van Allen verloren de Grizzlies wel. In eigen huis waren de Lakers met 107-100 te sterk.


Alle uitslagen op een rijtje:


Foto: Getty Images/NBA.com

  1. De Starters hebben het er al een tijdje over, Inside the NBA ook, maar nu kan zelfs mijn zoon van 4 zien dat James Harden zich als een klein verwend kind gedraagt op het veld, met zijn geschwalb en het totale gebrek aan verdedigende inspanning. Als je Westbrook nog 20 wedstrijden in de line up tegenover Harden zet, scoort Westbrook nog 19 triple doubles, en misschien wel een quadruple double.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen