Los Angeles Rams in Hard Knocks 2016

Seattle Seahawks v St. Louis Rams
NFL fans rejoice! Het nieuwe seizoen is officieel in aantocht. In aanloop naar het nieuwe seizoen zijn dit jaar de L.A. Rams te bewonderen in het HBO programma “Hard Knocks”, het programma waarin een NFL team gevolgd wordt in hun voorbereiding op het nieuwe seizoen.


Het zal interessant zijn om te zien hoe het team omgaat met de verhuizing naar Los Angeles en alle aandacht die de stad met zich meebrengt.
De 2 jonge sterren; running back Todd Gurley en defensive tackle Aaron Donald zullen waarschijnlijk de camera’s op zich gericht zien. Daarnaast is er nog lang niet duidelijk wie de startende quarterback zal zijn aan het begin van het seizoen; Nick Foles, Case Keenum of gaan ze zich nog versterken met iemand anders? Ook coach Jeff Fisher zal zich willen verbeteren ten opzichte van de afgelopen seizoenen en zal dit moeten doen in een nieuwe omgeving, waar de druk dankzij de lokale media een flink stuk heviger zal zijn. Genoeg interessante verhaallijnen dus.
Verder zijn we natuurlijk weer nieuwsgierig naar welke spelers met een interessant verhaal ze eruit weten te plukken, zoals in 2014, toen ze in het Atlanta Falcons seizoen de Nederlander en undrafted rookie wide receiver Geraldo Boldewijn volgden:

Wat is jullie favoriete Hard Knocks moment?
Het uitzendschema wordt op een later moment bekend gemaakt. Wel is ook al bekend gemaakt dat de L.A. Rams in 2018 als “thuisteam” een wedstrijd in China zullen spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen