NBA Highlight Reel: Rennende stieren, Dirk vs Zaza

Chicago Bulls v Atlanta Hawks
Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.
1. Rennende stieren
De Chicago Bulls hadden er zin in vannacht. In de met 92-101 gewonnen wedstrijd tegen de Boston Celtics was het tempo soms zo hoog dat de ploeg wat weg had van een kudde dolle stieren. Zie hier het beste voorbeeld: via drie schijven is de bal opeens aan de overkant. Even knipperen en het is voorbij!


2. Seth Curry gets served…
Je zou maar bekend staan als ‘het broertje van’ en ook nog eens te kijk worden gezet door Jordan Clarkson. Arme Seth Curry, we hebben bijna medelijden met hem. Maar ja: ook de NBA is topsport, en je moet gewoon je mannetje staan.

3. … and Shaq gets served!
Seth Curry was echter niet de enige die lijdend voorwerp was op nationale televisie. Ook Shaquille O’Neal kreeg een bijdehante opmerking naar zijn hoofd geslingerd, nochtans door een collega-presentator van een eSports-segment dat hij probeerde belachelijk te maken. Shaq daagde ze uit voor een ‘echte’ wedstrijd. “Prima”, zei een van de computermannen gevat, “dan een wedstrijdje afvallen.” Touché.

4. Dirk vs. Zaza
Dr van Dunkenstein Dirk Nowitzki ontpopt zich zo langzamerhand tot een heuse Twitter-komiek. Niet alleen maakte hij Pau Gasol in december belachelijk via het sociale medium, maar ook kreeg Zaza Pachulia er vannacht van langs. De aanleiding was een klacht van ons favoriete NBA-Duitser, die vond dat Pachulia wat al te hard aan het spelen was. Pachulia vond hem een watje, waarop Dirk dit online zette. Burn!


5. Embiid
Tot slot nog even goed nieuws voor iedereen die fan is van Joel Embiid. De door blessures geplaagde speler van de Sixers schijnt namelijk bijna weer fit te zijn. Philadelphia kan hem ook wel gebruiken: vannacht gingen ze knetterhard onderuit tegen de Atlanta Hawks (126-98).


Foto: Getty Archief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Gerelateerde artikelen